Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 11. října 2006

Domů by se mi to nehodilo,

ale v baru se to líbilo

Ráda si různě hraju s materiály, šiju, vyšívám s korálky a úplně na začátku jsem si zde chtěla udělat takový archlívek se svými pokusy. Jenže jsem zjistila, že mám laťku autocenzury nastavenou na nějakou vysokou hodnotu.
Věci, které se mi ještě tak před pár dny docela líbily, se den ze dne v mých očích stávaly obyčejnějšími a obyčejnějšími, až jsem si vždy řekla: Tohle nestojí za nic, dám si tam něco lepšího, až se mi něco víc povede.
A tak to jde v jednom kuse.

Ušila jsem Alex světle žluté koktejlky, vyšila je žlutými flitry a korálky, nafotila a fotky po zralé úvaze vymazala....

Ale dneska to zkusím.

Na stoly do baru jsem o prázdninách dělala stromečky z TWIST ARTU, bylo s tím velké povyražení a jeden ze stromečků sem  pokusně dám teď a další si nechám na jindy, protože k tomu mám i nějaké povídání.
(Ostatně, smáznout to mohu kdykoliv, že?)

Takhle ten stromeček vypadal nejdřív

$$OBR148293$$

a pak jsem mu přidala ještě mašli, ať ten kýč stojí za to ;) 

$$OBR148294$$

a kdyby nějakého dendrologa zajímalo, co to je, tak: "Parodie na fuchsii"

7 komentářů:

  1. Chyba lávkyMěla jsi začít hned dávat fotečky sem. Už by ses jen zlepšovala a my dělali \"ach\". Teď teprve to budeš porovnávat s touto fuchsii. Mně se to ale bude líbit vše, vidíš, že se ani na materiál nezeptám. Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  2. Fuchsiemi evokuje Vlastu Buriana, \"Tady jsem přinesl kytku milostivé paní, dejte jí do vody, ať má ta fuchsie radost\" :-))

    OdpovědětVymazat
  3. RowdyA přitom ten Vlasta Burian držel úplně jinou kytku..nepřekonatelný ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ButeoDlouho, předlouho mi trvalo, než jsem přišla na to, že když bubu mít v názvu obrázku diakritiku, tak proč se mi nezobrazí. Pak jsem přejmenovala STROMEČEK na stromek a bylo po problému.Nechápu, ale respektuji. ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Mirko, to byste mi sem brzy zakázali přístup :)

    OdpovědětVymazat