Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 3. listopadu 2006

Dlouhá a náročná noc

muris promiň

Celou noc mě trápila starost o muris, kterou jsem svým včerejším příspěvkem připravila o polykací reflex :)) a abych to napravila, tak přikládám něco na spravení chuti.


Považuji za potřebné zdůraznit, že to šedé na talíři vlevo nahoře je nakrájená domácí libová tlačenka, jitrnice na kolečka a  kousky pečené libové kýty zabalené v prejtu.
A protože se nejedná o raut nadnárodní společnosti, ale o klasickou moravskou oslavu, ani na vedlejším stole, který se do obrázku nevešel, neleží žádní mořští korýši a měkkýši, ba ani kaviár, ale veliká mísa s tatarskými bifeky a k tomu hromada malinkých nasmažených topinek a klobásky z udírny a nakrájené teplé uzené.

A vzhledem k tomu, že mám dnes hodně dobrou náladu, ke které přispěl před chvilkou i jeden milý telefonát, tak přikládám ještě informaci, že se jedlo a pilo až do rána a já jsem teď strašně utahaná, protože jsem stihla všechno i uklidit a teď jdu spát.

Dobrou noc.

$$OBR156625$$

14 komentářů:

  1. Tak tohle! by mě asi opravdu nenadchlo...

    OdpovědětVymazat
  2. Ach můj božePokud nebudu působit jako moc domýšlivý /ten milý telefonát/, tak díky za virtuální dárek k opraveným řezákům a jdu na to, taky tedy jen virtuálně. Tomu říkám porno středního /no?/ věku a věř, vzrušuje to spolehlivě. Běžím si hodit pořádný kousek flákoty na pánev, zatím se dobře vyspi do dalších skvělých nápadů. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Christine, co si hosté přejí, to na stole najdou. Na opačném konci chuťového spektra byli haré kršnovci (nebo jak je nazvat) a to byly stoly plné kuliček z karobu, mandlových čtverečků, tvarohových pusinek a metrák zeleniny na 120 způsobů. Já jsem obvykle jen v roli diváka a uklízeče zbytků ;)

    OdpovědětVymazat
  4. buteoNějak mi to spaní nejde. Jsem v té fázi, kdy je člověk tak unavený, že ani nemůže usnout. Takže ještě chvilka relaxace na \"bloguje\". Buteo, dobrou chuť! :)

    OdpovědětVymazat
  5. omluva se přijímá!!!!ale teď mám další problém - šílenou chuť na tatarák!!!! aúúú :-((( (jo! a věcná! Moraváci majú dycky na stole aj koláčky!)

    OdpovědětVymazat
  6. u mne možná omdlíte na pivníma výparama..ale tohle je žrááádýýýýllllkkkkoooooo :D

    OdpovědětVymazat
  7. tuhle sci-fi fotku už jsem někde viděl.. ale kde to jen bylo.... ? nemúžu si vzpomenout.

    OdpovědětVymazat
  8. muris - tož to je jasné, koláčky měl každé na taliřku u stoluHustofson - mohu dodat i další, fotila jsem to z více stran, abych měla dost pro všechny.. ;)Nacaj - my nakonec hned tak nad něčím neomdlíme, my jsme velmi odolný organismus Pokojíííku, není nad pěkný estetický zážitek, že ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ehm. Jezdím doscela pravidelně na zabijačky, ale je zajímavé, že z prasete de facto nic nejím. Vepřové řízky mi nejedou, tlačenku ani nic jiného nejím. Snad jen škvarky jsou prima. Proto mne mrzí, že tam nikde na tom stole nevidím sýry. Po těch se totiž mohu utlouct :-)

    OdpovědětVymazat
  10. sunfreedom - podívej se ještě jednou. Najdeš je na oválném talíři za košíčkem s pečivem, jsou špatně vidět, protože je stíní miska se škvarky. Takže to máš vlastně hezky vedle sebe, ani bys nemusel chodit k vedlejšímu stolu ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Tos neměla psát, teď sem si toho všimnul a začínám závidět... nééééééééééééééé :-P

    OdpovědětVymazat
  12. sunfreedom - je to zajímavé, ale ty sýry byly opravdu velmi vybrané a drahé a taky zmizely první. Ono, vlastně to zajímavé není, já bych na ně taky šla ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Jediné, co mi to kompenzuje, je včerejší konference o Islámu v Evropě na Ministerstvu zahraničí... Tam byl raut, který, bohužel ;-), strčí tu fotku do kapsy. Nicméně nepřestávám slintat po těch škvarkách, ty tam nebyly (ale přežral jsem se tak, že jsem pak málem usnul) :-)))

    OdpovědětVymazat