Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 22. prosince 2006

Nový druh vztahu

všechno je jako dřív, ale přece je to jiné
Jste možná daleko, možná blízko a všechny nás od sebe dělí jen jedno kliknutí myší.
Neumím psát úvahy, na to jsou zde povolanější, ale jen mě napadlo, co všechno se změnilo, tím, že jsem vstoupila na tyhle stránky a zapojila se mezi vás, kteří nechcete být sami se svými nápady, objevy, obrázky, problémy a tvůrčími přetlaky.
Konečně mě něco přinutilo rázně zmodernizovat počítač (z DOSu na Win98 - hehehe), pracovat s digitálními obrázky (to bylo velké, protože předtím jsem jako trotl chodila do fotolabu s SD kartou a nechala si udělat jen klasické fotky a v počítači ani ťuk) a pak mi taky jako vedlejší účinek, došlo, že každý jsme jiný a i když někoho nechápu, není to jeho problém, ale jenom můj.
Proto jsem vděčná tomu, že mohu trošku poznat, co se honí hlavou lidem, které bych jinak nikdy nepoznala a podívat se občas na svět i jinýma očima a věřte nebo ne, cítím se tím maximálně obohacená a za to vás mám ráda.
Netroufnu si zde nikoho jmenovat z obavy abych na někoho milého nezapoměla a z obavy, aby tento příspěvek nepřesáhl svojí dékou míru únosnosti.
Takže jediné jméno, které zde padne je jméno ctěného pana Artura Denta, který může za všechno a už se z toho nevyvleče.
A proto přeju mu a všem ostatním hodně zdraví a svěžesti všeho druhu a taky hodně času na věci, které děláte nejraději... (zde si prosím každý dosaďte činnost dle svého) a v žádném případě tím nemyslím jenom pití a sex.
Ať vám v příštím roce pěkně dupou  králíci písmenka!

15 komentářů:

  1. Báro diky za tvůj prima bar. Nalít si sice musím něco sama, ale jinak opravdu skvělé posezení u super barmanky.Připíjím Ti na dálku (momentálně kávou)a přeji krásné vánoce.

    OdpovědětVymazat
  2. Zvedl jsem se od notebooku, nalil si panáka domácí slivovive a připíjím na zdarví WEBarmanky Báry a také úspěšnou spolupráci s tímto WEBarem nejen v novém roce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji Ti šťastné a veselé, což u Tebe při zdraví asi není problém vyrobit. V novém roce ať se Ti daří a budu sem chodit jako štamgast. Mám ještě nápad, kdyby se zalíbil, tak pod stromeček. ¨Rád se dívám na ČT 2 na Prokopův bar Krásné ztráty. Já už delší dobu Tvůj pro nás virtuální bar nazývám Krásný nálezy. Styděl jse se jít s tím ven, že se mi budeš smát. Takže šťastné a veselé.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud jde o Denta,na jedný jeho webovce jsem našel hlášku, která zněla zhruba následovně: \"...vytvořil server bloguje.cz a dodnes toho lituje...\" Docela mě i pobavila...:-) Jinak...Gomba mne inspiroval, rovněž bych smočil jazyk v nějakém ušlechtilém drinku. Servíruješ míchané nápoje?

    OdpovědětVymazat
  5. Báro,děkuji ti za všechny ty \"Krásný nálezy\":) (Buteo, je to super) Občas sem zaskočím na panáka kvalitního textu a slibuju, že to nebudu moc míchat:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano Báro...i já chodím ráda do Tvého baru.A taky mi vůbec nevadí, že nalívat si musím sama.Takže, co nejvíce čistého vína!Šťastné a veselé vánoce!

    OdpovědětVymazat
  7. Báropřeju hodně štěstí, lásky a zdraví a co nejméně buvolích hlav:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Po návštěvě tohodle báru jsem ještě nikdy neměl kocovinu!Krásné Vánoce a samé fajn hosty, Báro!

    OdpovědětVymazat
  9. baro,ani me nevadi, ze je to tu s temi drinky samoobsluha, aspon to mame levnejsi. je tady prima a to je hlavni. hezke vanoce vsem.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám,jsem se po čtyřhodinovém spánku vyhrabala z postele a tady mě čekalo tolik milých pozdravů!Těší mě, že mým milým štamgastům nevadí ta samoobsluha, ale věřte, že bych vám všem moc ráda nalila cokoliv, co máte rádi.Jistěže podávám míchané nápoje, dnes je to taková móda, celý večer si to nikdo nedá, ale pak to chce jeden, ostatní to vidí a už to jede...\"já chci to, co má tamta slečna\"...Ale specialitou je vynikající slivovice z Kyjova, ať to komu připadá jakkoliv přízemní, je to jednoznačný favorit u zákazníků.Ještě jednou díky a jdu zase něco vymýšlet...Buteo, Tvůj nápad je skvělý a jestli mi dovolíš, tak bych si tak na Tvou počest pojmenovala jednu rubriku, měla bych do ní dost náplně.

    OdpovědětVymazat
  11. Báro,děkuju za příjemnou a milou obsluhu a možnost posedět ve skvělé společnosti...Veselé vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mayo,díky, taky mám radost ze společnosti, která se zde schází. Přeju Ti nulové vánoční zmatky ;))

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuju Ti za přání:-) (jen abys mě pak nevyloučila bezpodmínečně:-)))Hezký den...

    OdpovědětVymazat
  14. Mayo,při pohledu do tvých příspěvků máš doživotní členství téměř jisté :))

    OdpovědětVymazat