Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

sobota 3. února 2007

Chybí mi kozel,

ale já se polepším

Každý večer je to jiné.

Něco se začne pít a pijou to všichni.                                                                                                        Někdy je to fernetové, někdy kofolové, jindy vodkové a semtexové a včera přišel spolek pivní.
Výsledkem jejich systematické činnosti byla spěšná SMS mému zásobovači Danovi:"Akce se rozjela, rychle dovez kozla, všichni ho chtějí."

Za tři minutky zvoní telefon.

"Prosím," řeknu, aniž bych se podívala na displej.

"Paní Báro, jak jste to myslela s tím kozlem?" ptá se mě hlas v telefonu.

"No ať je tu co nejdřív, já už melu z posledního ....... eeeee.... a kdo je tam...???

"Tady je doktor Ctibora...."

Šmarjáááááá... náš veterinář... v telefonním seznamu ho mám hned pod Danem jako Dr. Ctibora....

"Pane doktore, promiňte, to vám nepatřilo, nám došlo pivo..."

Tohle dlouho nerozchodím.

35 komentářů:

  1. Heheno ale možno mu to dávalo aj nejaký zmysel..kozel..veterinár...celkom vtipné...ale na nerozchodenie to hádam nie je? či áno? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, proč KOZLA??? Něco co chutná jako pivo by tam nebylo?

    OdpovědětVymazat
  3. Taka teď jsem si díky kozlovi a panu doktorovi vzbudila poobědově spící Emmu:-))))))

    OdpovědětVymazat
  4. kozla snad cernyho a s VELKYM sebezaprenim..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Báro...ještě že jsi neřekla meee a kdo tam je?

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych Tě neznal, řekl by, že je to z Novy, jak mají nějaký pořad /nesleduji/ \"To nevymyslíš\". Za něcelý rok, však jsem opravdu na pochybách.

    OdpovědětVymazat
  7. :-))))))) mě napadá, co si o tom ten doktor všechno moh asi tak myslet než se dozvěděl jak to je :-))))))

    OdpovědětVymazat
  8. [5] Kdysi mi chutnalo řezaný, černá 10°a světlá 12°. Už jsem to ale dlouho nezkoušel. Lahváče jsou nepraktické na vsi, kde nic není

    OdpovědětVymazat
  9. no ještě že jsi nesmskovala do gay klubu, kdoví koho by poslali :-))))

    OdpovědětVymazat
  10. lední brtník4. února 2007 v 0:53

    kozel není žádný zázrak, ale čepovaný by mohl jít, když se o to staraj. ostatně ve srovnání se staropramenem, braníkem nebo starobrnem :) ještě zaplať pánbůh za něj.

    OdpovědětVymazat
  11. Drozofila- myslela jsem, jestli rozchodím ten šílený pocit ostudného trapasu. Protože pan veterinář je velký šprýmař a předpokládám, že teď už to ví kde kdo a ještě si mě pěkně vychutná :)))))K otázce výběru piva mohu všem konzumentům sdělit, že jim naleju, co si poručí a je mi jedno, jestli je to hnusné nebo ne, důležité je, co chutná jim! Kdyby chtěli koňskou hlavu s višněma a obložené schody, tak to dostanou! :)))Mayo, Emmičce se omlouvám ;)Duno, přesně to mě trápí, co se dělo těch několik minut v hlavě pana doktora??? :))) To je to, proč se ho teď budu bát potkat :)))

    OdpovědětVymazat
  12. Buteo,pořad To nevymyslíš neznám, ale podle názvu bych mohla být pravidelná přispivatelka. Opravdu si myslím, že už se \"trochu\" známe!Rowdy a ty máš v mobilu číslo do gay klubu? :))

    OdpovědětVymazat
  13. tohle neni az tak k tematu,spis k diskuzi. co mate vsichni proti kozlovi?? me prijde kozel jako uzasne pivo. kdybyste pili cely rok mythos a alfa, jeste byste o kozla prosili:))

    OdpovědětVymazat
  14. Pajo,já proti kozlovi nemám nic, ale když jsem se ve starších příspěvcích zmínila o jakémkoliv pivu, tak se v komentářích vždy sešli fandové jiné značky. Asi je to živé téma! :)))))Tebe chápu, dobře všichni víme, jak se navrátilci z dovolených lačně vrhají do svých mateřských hospůdek!

    OdpovědětVymazat
  15. Bárojá ne, ale já taky za barem stál jen jednou v životě (ale moc mě to bavilo)

    OdpovědětVymazat
  16. Rowdy,mě to baví pořád, tím spíš, že se u nás schází taková prima společnost, kde jeden osel připadne tak na 200 normálních a příjemných lidí.Ale do gay klubu jsem, stejně jako ty, ještě nikdy volat nepotřebovala. Pokud tato nutnost nastane, začnu si dávat bacha, kam posílám jaké esemesky.

    OdpovědětVymazat
  17. Báro, a kde je ten bar? Zajdu si tam na jedno Žatecké :-)

    OdpovědětVymazat
  18. sunfreedom:Žatecký pivo jo? Pán je labužník... Báro - k tomu rozchození by Ti třeba mohlo pomoct, kdybys po tomhle incidentu ještě zavolala zásobovači Danovi, že je špatně kocourovi...:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Sunfreedom -to jsem čekala, sama jsem si o to řekla.Teď se z toho těžko budu dostávat ven.Ale stejně by to byla dobrá hospoda, kdyby tam měli všechno a lidi by tam chodili na ochutnávky a mohli si poručit jakékoliv pivo. Prodám jako geniální podnikatelský nápad :))Galahade já ho klidně pozvala i k porodu krávy do vzdáleného kravína, ale asi by mi na to neskočil.

    OdpovědětVymazat
  20. galahad: no samozřejmě; v této zemi se vaří nejlepší značky na světě a jedna z nich dvacet kilometrů od mého bydliště - Žatec. Druhý je Březňák... ;-) Nic lepšího jsem nepil.Bára: Nečekal jsem, že bys tam měla takové klenoty, vždycky je co zlepšovat :-)

    OdpovědětVymazat
  21. sunfreedompíšu si do dovolenkového itineráře: \"Až budu v Žatci, dát si pivo. Důležité!\"

    OdpovědětVymazat
  22. Sunfreedom: Asi nejsem znalec, ale z piva nedělám vědu a piju Gambrinus! A když už nějaké to lokální... Svijany mi zachutnaly na první natočení;-)Báro, porod krávy není pro každýho...Příkladně já bych se vůbec nedivil, kdyby při tom pozvání i trochu zblednul...:-)

    OdpovědětVymazat
  23. No, vždyť to říkám,pivo - živé téma :))Až mě skoro mrzí, že ho nepiju...

    OdpovědětVymazat
  24. Galahad: Nejdřív jsem ti chtěl vynadat, že piješ tu obarvenou vodu, ale Svijany to napravily, vynikající kousek. 13° je asi best!

    OdpovědětVymazat
  25. Obarvenou vodu...si mi namích. Gambrinus je sice tuctovej, ale vůbec ne špatnej!!! Ale ty Svijany... ty Svijany...

    OdpovědětVymazat
  26. Báro,to je v pořádku, to se stane. Pan doktor by byl fakt super, kdyby blbě nevolal, skočil buď pro živého nebo pro bečku kozlika a normálně to přivez... a nevěřím, že by sis v takové situaci jedno nenatočila:))

    OdpovědětVymazat
  27. Kamiliči,kdyby dorazil za půl hoďky s kozlem na provaze, tak bych to opravdu prodala do Novy s podpisy všech hostů, že je to pravda. A honorář bychom probendili do poslední koruny!

    OdpovědětVymazat
  28. no, gambrinusu se u nás říká gambrihnus, ale taky dost záleží, jak se o které pivo kde starají. Teď jsme byli na Hl. nádraží na plese, kde ho měli jak točený, tak lahvový, a po prvním točeném byly lahve jasná volba. A hospoda, kde mají 100 druhů piv, z toho 6 na čepu, je na Florenci.

    OdpovědětVymazat
  29. alenec:Trubkama se dá zkazit každý pivo! V jedný hospodě měli Gambrinus lepší, než v sousední Prazdroj...

    OdpovědětVymazat
  30. Alenec,s tou úrovní výčepu je to fakt pravda. já nedám dopustit na jednu malou vesnickou sokolovnu, kde čepují gambrinus a my tamtudy jezdíváme na kole. Výlet i příjemné posezení v jednom :)

    OdpovědětVymazat
  31. Galahade,já vždycky žasnu, jak někde dokážou pivo \"zničit.\" Asi k němu nemají žádný citový vztah ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Hlavně když to rozchodí ten kozel... ehm, veterinář. :)))

    OdpovědětVymazat
  33. tady se polemizuje nad zatcem? hmm... koukam, ze se svet zacina vzpamatovavat z gambrinusoveho opojeni a nachazi ty skutecne dobre znacky..

    OdpovědětVymazat
  34. Dominiqu,jak se začne o pivu, tak je dobrá diskuse vždy zaručena! Ať žije Žatec!

    OdpovědětVymazat