Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

úterý 29. května 2007

Můj stůl

Trochu na rozpacích, ale když jsem to slíbila....


Původně jsem chtěla vyblejsknout jako svůj pracovní stůl barpult z "odvrácené" strany, neboť tam se pravidelně nepravidelně napracuji docela dost, ale nedávné malování je ještě viditelné na každém kroku.
Do nablýskané obvyklé podoby má ještě hodně daleko a proto jsem tenhle nápad rychle zavrhla.
Nehledě na to, že při běžném provozu tam mám vyskládané všechny možné dobroty, nyní uskladněné jinde a dělat "umělé aranžmá" jen pro fotografii a klamání přišedších čtenářů se mi, věru, nechtělo.

Další stůl, kde je možno mě najít často stát je ten, co na něm stojí mandl a hned vedle žehlící prkno. Což by sice mohlo být někým shledáno jistou recesí, leč pro většinu je to téma na prezentaci nudně potupné.

To takový stůl se šicím strojem a overlockem, a šuplíčky s různými proprietami, to je jiná. U něj by klidně mohl být titulek: "Tady jsem šťastná."
Bohužel pracovní bordýlek kolem tohoto teritoria je už tak osobního rázu, že jsem tuhle možnost odsunula na dobu, kdy se mi podaří trochu to okolí zkulturnit, což dělávám ve chvíli, kdy je něco došito a chystám se na další a to teď zrovna není.

Vylučovací metodou tedy zůstal můj stůl poslední, pracovně-zábavný, neboli úřednicko-internetový. Takový obyčejný, ničím neobvyklý, vždyť ani popelník na něm není...

$$OBR235630$$

32 komentářů:

  1. obycejny a nicim neobvykly?co je to to puntikovane za notebookem?

    OdpovědětVymazat
  2. čagi,to je dřevěná kočka. Máš pravdu, mohla jsem ji trochu posunout, aby jí byly vidět i přední pacičky a hlava se správným vykuleným pohledem.

    OdpovědětVymazat
  3. \"...vždyť ani popelník na něm není...\"A já co mi to tam chybí:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Galahade,jestli to nebude tím, že nekouřím a kancelářské svorky mám v malé mističce.A když by přišel na návštěvu kuřák, tak já mu ten popelník ráda donesu z depozitáře :-)

    OdpovědětVymazat
  5. @Teo,ano. Kategorie pro nižší příjmovou třídu. Ten nový lenovo mám v práci.

    OdpovědětVymazat
  6. Báro,Ale to křeslo... to křeslo je snad vhodné i na spaní... :)) A to žluté hadicovité tam u té flashky, to je...? :))

    OdpovědětVymazat
  7. Kamio,tys mě pěkně vymákl. Spí se v něm nádherně. Povolím aretaci a jen se tak lehoučce pohupuji a vmžiku spím. To tmavé je opravdu flashka a to žluté je na ní popruh na krk, takový ten, co se zapíná jako zip. Na krku to samozřejmě nikdo nenosí, ale lépe se to hledá v bezedné kabelce.

    OdpovědětVymazat
  8. pěknétakové uklizené :) a kdo bude další ve štafetě?

    OdpovědětVymazat
  9. pekny! navrhuju prehlidku stolu a \'pracovnich\' zakouti i u ostatnich. Anyone up4it?;)

    OdpovědětVymazat
  10. (jo zapomela jsem to okomentovat - docela dost sporadany - to tam klrome klikani nic nedelas? jako jist, pit, prohrabavat papiry, ovladace od hudby...nevim...proste bordel ..)

    OdpovědětVymazat
  11. TS,to mi připomnělo, jak se říká:\"Polévka je dobrá, taková teplá...\"Teprve kdybych se s foťákem otočila o 180°, tak by se zjevilo to, co tady všem chybí - pracovní chaos, nazvu-li to kulantně. Takže je tam, ale v tomhle případě utajený :-))spoon, dělám tam kde co, ale jediné, co tam opravdu nedělám, tak tam nejím. Zrovna tak, jako nejím v posteli a ve vaně :-))

    OdpovědětVymazat
  12. TrendSpotter,přijmeš štafetu?

    OdpovědětVymazat
  13. Báro, no, u mě je tahle štafeta na dlouhou trať. Nemám digifoťák. Trochu můžete vidět můj stůl tady: http://tinyurl.com/2x7q9male to mám ale napsat do blogu, žeano.(.. ano, tu chuť znám dobře)

    OdpovědětVymazat
  14. R.jak to myslíš?:-)))))))))))

    OdpovědětVymazat
  15. TS,cože nemáááš? Ještěže má to křeslo opěradla, jinak bych z něj spadla.. Kdybys napsal, že nemáš nohu, tak by mě to tak nepřekvapilo jako ten digifoťák! Tvůj odkaz má něco do sebe, kolikrát jsem se na tu fotku dívala, že to byl dobrý nápad. :-))

    OdpovědětVymazat
  16. Tak zrovna jidlo ve vane je jedna z mych oblibenych cinosti (ikdyz provozovanych velmi zridka). Clovek si lezi v teple vode, cte dobrou knizku a k tomu prikusuje nejakou veceri a postupne pripousti teplou vodu, aby tam vydrzel, co nejdyl...

    OdpovědětVymazat
  17. Teda Báro, když vidím ten tvůj stůl. nechápu jak můžeš být v klubu chaotiků. Co klub puntičkářů? :)

    OdpovědětVymazat
  18. přesně tak, helazd. neni tam pražádnej bordel.

    OdpovědětVymazat
  19. Báro, prozraď co to je za křeslo a odkud... takový přesně bych potřebovala taky... sedím na malinký rozkládací židli :/

    OdpovědětVymazat
  20. Ach, to jsem si naběhla! Ale takhle uklizené to stejně dlouho nevydrželo :-)). A to tu ještě nebyla Maya!Ondro,tohle mi strašlivě znechutila spolubydla za dob studíí, ona v té vaně jedla a plavalo jí tam všechno, co jí upadlo od huby do vody ... no děs.. o namočených spodních okrajích knížek ani nemluvě. Asi se to musí umět!

    OdpovědětVymazat
  21. Báro, jojo, i muži mají své zvláštnosti.

    OdpovědětVymazat
  22. Bárojako všechno u tebe, nechutně uklizené:-(, styť se!!!:-))))

    OdpovědětVymazat
  23. Mod.,a opovaž se vyměnit fotky!! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mod.,hele, já být Tebou, tak raději ani nepípám, protože Ty máš ten svůj stůl taky nechutně uklizený a ještě k tomu i postel:)) Se můžou všichni přesvědčit, že jo:)))))

    OdpovědětVymazat
  25. priznej se, co to tam mas dobryho vedle te tiskarny? ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Kam.to je sprostá pomluva teda, na stolech mám humus a v posteli chvílema taky:-))))))))))

    OdpovědětVymazat
  27. fade,to je \"výhodná koupě\" z Europaméblu. Původně za 3400, s pochroumaným kolečkem za 2400, kolečko opraveno za pár minut :-)). To houpání je k nezaplacení.Teda Mod, na mě tvůj stůl také působil příjemně upraveně. Tak možná to bylo foceno v nějakém bezhumusovém dnu.mykee, myslíš to malé barevné, co vypadá jako krabička od parfému? To je krabička od parfému.

    OdpovědětVymazat
  28. No teda, takovej pořádek, jak v tom můžeš pracovat ? To pak chápu, že jsi mnohem šťastnější u toho s rozkramařeným šitím ;-) Já teda doma stoluju u svýho chlapa a musím si ty papíry vždycky odhrnout, aby na mě nepadaly, na což jsem zvyklá od sebe z práce;-) Kapitola sama pro sebe je stůl mého syna, ale to je fakt pro silný nátury ... ne, to nejde zveřejňovat.

    OdpovědětVymazat
  29. stafetatak se zatim nikdo nechyt? Ja narazila nahodne na totez tema jinde takze retezeni...;) http://www.janedoe.cz/540711_item.html#spot-540711

    OdpovědětVymazat
  30. Magrátko,ano, našla bych u nás doma i horší stoly! A ten šicí herberk si stejně někdy nafotím.spoon, toho stolního řetězení bylo docela dost, já sama to moc nepěstuji, ale pracovní koutky jem si prohlédla ráda. Včetně toho tvého.

    OdpovědětVymazat