Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 4. července 2007

Není nad to, si pořádně praštit.

Stačí prý občas

Nejsem surovec ani žádný ničič, ale občas jsou v životě situace, kdy něco není možné změnit a pak zbývá jen si do něčeho kopnout nebo poslat levnou vázu proti zdi.
Ač se stydím, není to dlouho, co jsem si s jednou spřízněnou duší plánovala rozmlátit chudáka telefonní budku.
Spřízněné duši už doufám její pohnutky pominuly, moje ne, ale zvykám si. Budka stále stojí.
Ale potěšilo mě, že mé myšlenky nebyly tak úplně od věci, že i seriózní psychologové uznávají tuto metodu natolik, že ji uvedli do praxe

Asi to pomáhá, nevím, já zůstala jen u pouhé teorie.
Jen mě zaujalo, že nejvíc se potřeboval vymlátit chudák pan učitel!
Ještěže má teď 2 měsíce prázdnin.

26 komentářů:

  1. Ja tuhle metodu obcas taky praktikuji. Obcas mi to holt ujede. Loni to odnesli dvoje dvere...

    OdpovědětVymazat
  2. no nevim, zalezi, neni spatny si NESKODNE prastit, ale horsi je pak, kdyz treba nekdo hodi ovladacem tak, ze rozbije druhemu horni ret (jak se stalo nedavno moji zname...), to uz je pak celkem nechutne... i to kdyz nekdo roztristi telefon o stenu pred malymi detmi (jeji manzel samozrejme :( ) to uz pak zavani necim jinym ne? uh grrrrrr

    OdpovědětVymazat
  3. To uz pak zavani tim, ze je ten clovek proste a jednoduse vypatlanej a nezodpovednej, pokud to nekomu jinemu fyzicky, nebo treba i \"jen\" psychicky ublizi...

    OdpovědětVymazat
  4. Báro,a copak vám ta chudák telefonní budka provedla? :)Gino: Kamže jste odnesli ty dveře?

    OdpovědětVymazat
  5. Ba jo,já mlátím pěstí do stolu a sprostě u toho nadávám ,-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden můj kamarádvybíjel své frustrace z manželky kopancem do dveří. Byly skleněné. Horší než bolest bylo ponížení, když v louži krve musel prosit ženu válející se vedle smíchy, aby mu poskytla aspoň první pomoc... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Leni,zuřit takhle před rodinou nebo známými je snad to nejhorší, co lze. To už je opravdu vážná porucha. To nespraví ani rozbití tří hotelů.Kamio, budka nic, ale všimni si, jak často někomu chuděrky budky vadí. A taky dopravní značky.Gombo, já mám teda bujnou fantazii, ale tohle si nedokážu vůbec představit...vzteklý Gomba...ne, to mi fakt nejde!Sharkane, to je velmi nakažlivé. Můj muž mě také přivádí k záchvatům smíchu, když zuří. Naštěstí to nebývá na mě!

    OdpovědětVymazat
  8. jsme se bavili se zuzi, ze bychom tam jely na vylet s bejsbolkama (a nemyslim tim bejsbolku jako ksiltovku) :))

    OdpovědětVymazat
  9. ještěrko,poslední dobou už jsem v klidu, ale někdy bych jela hned!

    OdpovědětVymazat
  10. Dříve jsem práskl dveřmiale vždy 10 % pod demoliční silou. Dnes si vlastně uvědomuji, že to je další \"radost\" co mi ubyla po osamocení. Takže k noční múře s nákupy si přidám vztekání.

    OdpovědětVymazat
  11. Já když zuřím......tak to všichni v Nemocnici nějak poznají a někam se schovají ;-)A doma to samé: Jak se všichni začnou schovávat, tak to poznám, že zuřím!

    OdpovědětVymazat
  12. [7] Báro,nerad bych vypadal lepší, než jsem. Prostě občas zuřím, jsem něco mezi sangvinikem a cholerikem. Na druhou stranu je pravda, že poslední dobou nebyl důvod zuřit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Baru......něco mi říká, že spřízněná duše původní pohnutky vystřídala jinými... Ty své jsem Ti myslím sdělil včera;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Buteo,práskání dveřmi se léčí lítačkami nebo korálkovým závěsem. Ale nejvíc se mi líbí, jak umíš zhodnotit klady momentální situace.Armine, to asi musíš vypadat velmi výbušně! Doufám, že to nebývá často.Gombo, jasně, občas ta zuřivost přijde na každého. Dneska ty zuřivce z hotelu ukazovali v televizních novinách a moc mě to nenadchlo. Někteří měli tak těžké kladivo, že ho nemohli pomalu ani zvednout. To by mě jen víc vytočilo :-)Galahade, a budka přežila? ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Viděli jste film\"Volný pád\" (Falling Down) s Michaelem Douglasem? Někdy toho prostě máte plný zuby...

    OdpovědětVymazat
  16. Baru......budka přežila. Měl jsem dost co dělat, abych znovu napsal to, o co mě volný pád ICQ připravil... na likvidaci veřejných telekomunikačních zařízení nezbyl čas......Teo - viděli.:-))) Douglasovo \"Protože je to rozbitý!\" jakož i spousta jiných scén, je nezapomenutelný...

    OdpovědětVymazat
  17. aTeo,hodně dobrý film. Jeden z filmů na který se hned nezapomene.Galahade, promiň mi to drzé přiznání při tvém smutku, ale pojmu \"skončilo to ve virtuální p*deli\" nešlo jinak, než se opravdu zasmát... Mimochodem, tam už mi skončilo tolik věcí, že bych je nikdy nespočítala!

    OdpovědětVymazat
  18. Baru...Kyselý nadhled...tak nějak se tomu myslim řiká;-)

    OdpovědětVymazat
  19. já bouchám dveřmi, je to lepší než se vybít na lidech :-)))

    OdpovědětVymazat
  20. No ja ted bohuzel nemuzu tak rok do niceho kopat, cili svuj vztek budu ventilovat jinak, treba pres blog :-P

    OdpovědětVymazat
  21. Ale ne......oni mě ani nenechají pořádně si zazuřit :-)Nějak to vycítí předem a zbaběle zalezou :-))

    OdpovědětVymazat
  22. Galahade,i výraz \"kyselý nadhled\" má hodně vypovídací schopnost o náladě dotyčného..asperia - občas jsem si také práskla, ale dobře vím, že když si práskne dveřmi můj protějšek v hádce, tak to na mě působí jako přilití oleje do ohně... vrrrr!!!sunfreedom, přes blog to taky jde, ale jednou napsané zůstává a je pár příspěvků i u mě, které bych raději neviděla. Ale mazat nebudu, vždycky sluníčko nesvítí.Armine, já si vlastně pořádně nezazuřila ani nepamatuju! Navíc teď mě spíš vše dožene k slzám a kolikrát brečím, kudy chodím :-)). Už abych zase byla zpátky ve své kůži!

    OdpovědětVymazat
  23. Báro,nikdo si v článku nevšiml poslední věty.. \"Taková demolice jen přidělává práci, protože je NESYSTEMATICKÁ\" :)))))

    OdpovědětVymazat
  24. Kamio,podle mě ti magoři jen přidali práci slušným profi demolizátorům :-)).Ale pokud si to zaplatili...

    OdpovědětVymazat
  25. Báro,no, zase možná lepší, než aby pan učitel dětmi vymlátil školu:))

    OdpovědětVymazat
  26. BároTy by sis měla místo těch meruněk už taky dát tu bilobu, protože taky zapomínáš psát!!!

    OdpovědětVymazat