Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pondělí 1. října 2007

Skromné přání

První pes, který nechá ležet maso a vrhne se po banánu

Prodloužený víkend
Uff, dovolila bych si odporovat. Prodloužená agónie!
To je jediné možné pojmenování toho, když se něco má udělat a ono se to neudělá a pak se valí další věci a všechno se to pak hrne před sebou, až je z toho špatné spaní.
A pak přijde TERMÍN nebo-li deathline a jeden se může zbláznit a stejně už je to marné, prostě to nestihnu a tak mě zabte, máte na to právo!

V tuhle chvíli nastalo vakuum, je té práce tolik, že místo abych statečně bojovala, tak si sednu a dělám něco úplně jiného, protože jestli ten průšvih bude velký nebo větší, ono je to jedno.

Jela jsem jak pila, ale těžká demoralizace u mě nastala přesně o půlnoci. Já prostě tři celé noci po sobě pracovat neumím a pokud se přece jen přemůžu (hlavně vidinou pěkně cinkající odměny), tak mi padne zrak na tu moji chlupatou příšeru, kterak lehce odpočívá mezi proběhnutím po dvoře a miskou hovězího s rýží a krize je zde.

Prosím vám, tam nahoře, až se příště narodím, tak bych chtěla být svůj pes!

$$OBR278632$$
 

25 komentářů:

  1. To si řikám taky......ale když oni ty potvory hrozně rychle stárnou...

    OdpovědětVymazat
  2. Malý ten, kdo má jen malý cíl, slabý ten, kdo víru v sebe ztratil... (Sv. Čech)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chcui být hrníček na čaj mé lásky...

    OdpovědětVymazat
  4. Naše Zlato je náš první pes, který nechce čokoládu, Madlenka zase nechtěla kiwi:-)

    OdpovědětVymazat
  5. No, já jsem se nakonec odfackovala zpátky k práci a dělala jsem až do rána, už to skoro bude. Plán být svým psem odkládám na neurčito!

    OdpovědětVymazat
  6. Mod,tvým psem by taky nebylo špatné být. Ale prosím raději kiwi a čokoládu občas a hořkou.

    OdpovědětVymazat
  7. Bárotaky bych byla ráda některou svou pesou:-) Tak třeba včéra, rozhodla jsem se zkultivovat jedinou věc které by se tady na zahradě dalo říct záhon, není to záhon ani žádná skalka, prostě taková věc u domu s keříky a tak podobně, no strávila sem na tom skoro celý den a v jednu chvíli, když sem si už totálně zmožena chtěla venku sednout dát si cigáro a napít, tak koukám, v jednom křesle spinká Zlato, v druhém Tina a na sedačce je natažená Gerinka-Vilinka a na lehátku u vody kočk. Podobně to vypadá, když si chci jednou za týden sednout večer k větší TV, vždycky skončím na stoličce vysoké 30cm:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Báro,pes, který nechá být maso a vrhne se po banánu není pes, ale opice:) Nehopsá Ti po stromech? ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Báro,taky jsem měla pracovní víkend... já bych chtěla být moje kočka :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych chtěl být Roco Sifredi (smích, který tuší trapnost rádobyvtípku)

    OdpovědětVymazat
  11. Banicku:Já bych chtěl mít jeho peněženku. Tak až jím budeš, něco s tim provedem... (smíchy padá ze židle)

    OdpovědětVymazat
  12. Náš pes se taky nemá vůbec špatně, poflakuje se doma, děda mu co hodinu mění vodu, aby ji měl čerstvou(čekám, kdy mu začne kupovat aqualineu), zatímco jeho psí partnerka kdesi kojí dvanáct štěňat:-))A už mě napadá paralela...:-))

    OdpovědětVymazat
  13. To je teda požitkář! Ten si umí užívat!

    OdpovědětVymazat
  14. Taky by mi nevadilo byt takhle krasna :)

    OdpovědětVymazat
  15. čagi,to by mě zajímalo jaká paralela..? To zas bude něco nemravného:)

    OdpovědětVymazat
  16. Mod,tenhle zvířecí teror chápu a snáším též, jen v menším množství.Baníčku, vůbec si nedovedu představit, že by někdo opravdu chtěl být tímto druhem nádeníka, ale jako vtípek jo.*chápavý mrk*Čagi,to už je kolikátá domácnost, kde by bylo fajn být psem... lákavéKamio, já to s tím banánem myslela až v době, kdy já budu ten pes. Já mám raději banán než hovězí podrážku a nemusím u toho ani skákat po stromě. Klidně si ho sním i na sedačce.Zuzi a tak to má každý den.Neno, jen ten smrádek, když trochu navlhne *smějík*

    OdpovědětVymazat
  17. Báro,já bych ti teď spíše psa nabídla, nechceš? ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. K-mio,proč nemravného? Paralely mohou být i smutné či veselé...tato by byla z mého pohledu spíše smutná.

    OdpovědětVymazat
  19. buď svůj pes případně i pes někoho jinýho :) být naším psem si klidně taky můžeš přát :)

    OdpovědětVymazat
  20. Helazdmůžeš být i naší kočkou, jestli chceš. Ta nás má taky omotané a má to s námi dobře zařízené, kolikrát bych s ní měnila..

    OdpovědětVymazat
  21. Báro,jen si vzpoměn si co říkal starý Lotrando potomkovi na smrtelné posteli: hlavně synku NEPRACUJ :-)))

    OdpovědětVymazat
  22. čagi,Kamio je K-mio? No, to jsou věci!A jaký je onen nabízený pejsek?Ještěrko, Helazd, těší mě nesmírně, že bych neskončila v útulku. Motoneználku, donutil jsi mě k hlubokomyslné úvaze, že i můj tatínek je vlastně starý Lotrando! Ten bude zítra koukat, až mu sdělím, že se to na něj provalilo.

    OdpovědětVymazat
  23. Báro,já to prásknu místo čagi:) ČS vlčák. Mají jich prý 12 malých kousků.. a jsou na ně hrdí (a mají proč, já tyhle psy vždycky měl moc rád).Kamio je K-mio, to jsem si jednou napsal sám na kartách jako \"italskou\" hříčku;-))

    OdpovědětVymazat
  24. Kamio,vlčáci jsou úžasní, ale já bych to s nimi neuměla. Já tak jen toho vořecha, co ho naučím \"pocem\"K-mio je taková výstižná hříčka.

    OdpovědětVymazat
  25. My kazdy rok chranime pred mym labradorim psiskem zahonky s jahodama. Je to gurman. Vyskoci si pro tresne kdyz se zacervenaj, o jablickach nemluvne. Ted mu zacina sezona, kdyz louska vlasaky. Rozkousne, sezere jadro a skorapku prska okolo. (postupne prechazime z ovocne zahrady na okrasne keriky a skalky)Domacim mazlickum zdar:)

    OdpovědětVymazat