Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

úterý 8. ledna 2008

Trochu opožděně ještě jedna plocha.

To jsem si nemohla nechat pro sebe.

Hodila jsem na blog plochu svého stolního PC i noťasu a myslela jsem si, že jsem udělal pro zdar věci maximum.
Omyl.
Okamžitě přiletěla dotčená výtka od Alex, jako jestli mi její plocha nestojí za to, abych se o ní alespoň nezmínila. Sorry, to jsem opravdu zapomněla, i když vím, jak máš svoji plochu moc ráda, milé dítě.

Tady je.
I když, upřímně... já to považuji za čirý masochismus. Ozvlášť, když, chudáčku děťátko, utratíš svůj příděl peněz raději za oblečení a knížky a pak jsi tam někde daleko na privátě a večeříš plochu...

$$OBR306471$$

50 komentářů:

  1. Preboha!!! Mať takéto niečo na ploche, tak mi bez prestávky tečú na klávesnicu sliny.

    OdpovědětVymazat
  2. lojzo,ten, kdo to má jako já, tomu sliny netečou. (Néé, kecám, někdy jo.)http://www.barmanka.bloguje.cz...hp

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je druhá nejukrutnější plocha, kterou jsem dosud viděl. Ikony na pozadí prakticky zanikají. Na té ještě horší bylo vyobrazeno hnijící maso, prolezlé červy...

    OdpovědětVymazat
  4. Promiň mou dotěrnostneznám už tyto vyrovnané řady dobrot z nějakého článku u Tebe? Jestli mě chuťové buňky neklamou, už jsem nad podobnou věcí u Tebe slintal.

    OdpovědětVymazat
  5. Chi - já bych tam ty ikony ani neviděla :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. [5] Aspoň by tě nějaký blbý ikony nerušily při pohledu na startovní plochu žracího maratonu...

    OdpovědětVymazat
  7. Rowdy,aby se jí to nepletlo, že?Gombo, noooo...Teo, v reálu ty ikony až tak nezanikají, pokud nejsi hladový. Ovšem maso s červy... no fuj!Pozorný čtenáři Buteo, na ten článek je odkaz u odpovědi Lojzovi, to bylo předloni, jak mi zbyly ty chlebíčky z nějaké valné hromady.Duno, já osobně bych takovou plochu mít nikdy nemohla.sunfreedom, vajíčko se dá sešprtnout jedním pohybem...Galahade, to není žrací maraton, to je chlebíčkový záhonek.

    OdpovědětVymazat
  8. A všechnoto směřuje do Koše VLEVO NAHOŘE... fuj! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ach Kamio,ty jsi puntíčkář!

    OdpovědětVymazat
  10. Hotová Zahrada bufetových rozkoší...

    OdpovědětVymazat
  11. Kamio, súhlasím s tvojím rozhorčením: Kôš predsa patrí jedine a zásadne VPRAVO DOLE! ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Koš, pánové,patří tam, kam si ho majitel plochy dá....třeba do změti uprostřed... Jasný?

    OdpovědětVymazat
  13. tak to je k sežrání:)))

    OdpovědětVymazat
  14. Galahad, nenavádzaj tu na anarchiu! Kam by sme došli, keby si na svojej ploche robil každý čo chce... ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. lojzo,teď jsem si musela na chvíli zmenšit IE a podívat se, kde mám koš. Jak můžu žít a nevědět to?!zcr, jak mívám na baru různé akce, mohu přidávat další záhonky. Každý spolek mívá rád něco jiného, ale tyhle chlebíčky vedou.čagi, ještě mám v mražáku.

    OdpovědětVymazat
  16. No proč ne? Než tam cpát umělé slunce zapadající za plastikovou palmu tak raději takto. Chválím a dal bych si ten dvacátý šestý v osumnácté řadě :-)))

    OdpovědětVymazat
  17. Báro,puntíčkáře nepodceňuj! Takového bys rozhodně vyžadovala, být to mechanik Tvého letadla! ;-)lojzo, potěšil jsi, konečně někdo, kdo ví kam s ním:)))

    OdpovědětVymazat
  18. Kdysi mě kdosi požádal, abych mu \"namnožil\" tenhle obrázek na formát jeho monitoru: http://ateo.cz...gal/pict//6.66.jpgNo tak jsem mu vyhověl, ale hledat mezi těma dírama ikony by se mi fuckt nechtělo. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kamio, LojzoAť si každý dává koš kam chce, ale přece jen... je to nezodpovědnost nacpat ho NAHORU (můjbože) a ještě navíc DOLEVA (šmarjá)!!! Já bych ho tam tedy mít nemohla, nikdy!

    OdpovědětVymazat
  20. No to už stojí za to si dopisovat jenom se \"Šnečkem!\"

    OdpovědětVymazat
  21. Motoneználku,tebe jsem ani nevyzývala, určitě bych se nespletla, kdybych si měla tipnout, co máš na ploše!Kamio, jsou situace, kdy puntíčkáře přímo vyhledávám, tato mezi ně určitě patří.Teo, to bych na ploše mít nemohla, moc by se mi to míhalo.

    OdpovědětVymazat
  22. plochaTechnická - vy všichni spouštíte programy z plochy? Já ji vidím maximálně při startu a vypínání compu...

    OdpovědětVymazat
  23. Looney,[23], tož to já přeci taky ne:) Asi mám pocit, že kdyby se mi tam nahoře vlevo nechtě vyklopil, budu všecek ten sajgon mít rozšmelcovaný dole na liště:)

    OdpovědětVymazat
  24. Kamio,já vím, ty jsi zářný příklad *mrk* To tvoje zdůvodnění je dobré, něco na tom bude. Taky mě děsí představa odpadků vysypaných na ploše *vyděšeník*

    OdpovědětVymazat
  25. Na ploše mívám pořádek, ale po tomhle článku jsem zůstala koukat na monitor a zkoumala, kde co mám. Teď mám seřazeno podle barev, tvarů ikonek a koš jsem stěhovala několikrát než se mi ustálil vlevo dole. Je čas si to zase trochu rozházet:)))

    OdpovědětVymazat
  26. Kamio,henten sajgon... co je to za podnik? ...zní to jako bordel...

    OdpovědětVymazat
  27. fade,ano, já všechno spouštím z plochy.Kamio, Looney, šla jsem do sebe a dala koš dolů, v některé další etapě bych ho mohla i vymýt.čagi, já vůbec nevnímala, jak tam ty ikony jsou a stejně jako ty, jsem na to koukala až po překvapených komentářích.Hlavně ten koš... *smích*Galahade, asi to tak bude. Tenhle výraz mafiáni používají už dlouho.

    OdpovědětVymazat
  28. Looney,to je jen takový iracionální pocit, ale kdyby mě třeba jednou virtualita zblbla komplet a já si pak dával doma koš nahoru na kuchyňskou linku... :)) Tak pro jistotu a navěky vpravo dole amen! ;-)Čagi, alespoň dole... ale to vlevo... vždyť jsi pravák, ne?Galahade, to je přesně ten podnik, já jen nechtěl napsat to slovo bordel, tak jsem použil měkčího slova sajgon, ovšem bordel je v obou případech nehorázný:)Báro, Ty sis ho nevymyla? Doporučuju Savo s vůní rakouských lučin! Gratuluji k úspěšnému apgrejdu Koše! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Kamio,vpravo mám sloupec důležitých ikonek, koš by mi tam vadil a já v podstatě nic nemažu.Báro, buď jsem sajgonistka nebo je Kamio pedant :)))

    OdpovědětVymazat
  30. Kamio...Savo s vůní alpské protěže používala s oblibou už Eva Braunová... doporučuje pět ze čtyřech árijců *mrk*

    OdpovědětVymazat
  31. čagi,Kamio je pedant, to bys už měla vědět. Proč to máš tak naopak? Důležité ikony jsou vlevo a Koš dole vpravo... to je totiž podle čtení, čte se zleva shora směrem doprava, noviny taky mají nejcennější místo vlevo nahoře... Tak ty budeš asi ta sajgonistka, páč v Číně se ta rozsypaná rýže čte zleva nebo jak;-)Galahade, pět ze čtyř? Tak to se může Bára spolehnout, že po vymytí jí ten koš bude vonět i přes myš:)))

    OdpovědětVymazat
  32. Tak tohle je zatím nejhezčí plocha, kterou jsem viděl!!!

    OdpovědětVymazat
  33. Žee, Kendy.....Mně se tahle plocha taky líbí. Ovšem víc by se mi líbila, kdyby byla celá poházená řízkama (mám hlad!!!!) *smích*

    OdpovědětVymazat
  34. Kamio,Co když mám ikonky po obou stranách?to jsem asi úplná bordeliseuse, že? :)

    OdpovědětVymazat
  35. Mod,prosím, prosím, ukaž plochu *klečící smajlíček se sepjatýma ručičkama*Kashiko, bože! Poházená řízkama...ty mě vždycky rozesměješ!Aleko, vypadá to, že máš rád chlebíčky *mrk*Kamio, já Koš používám minimálně. Spíš mám podezření, že kromě Koše je v mém počítači i Prdel (slabší povahy prominou) a tam mi občas mizí celé programy a nejdůležitější dokumenty. Ale ta není na ploše, ta je někde uvnitř.

    OdpovědětVymazat
  36. Kamio, teraz (32) si ma zmiatol - ja som ľavák. Znamená to, že mám kôš na nesprávnej strane? (vydesený pohľad)

    OdpovědětVymazat
  37. Jó, prdelta je v počítačích už odjakživa, rozhodně už v dobách kdy neměly nejen žádnou plochu ani koš natož chlebíčky, jen občas pochtívaly sušenku. ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. Mikin a jeho plocháKdyž vidím jak se tu bavíte, objal mne smutek a tak jsem udělal prostý skutek, aby ode mne smutek utek. **stydlivý červenající se obličejík s málo vlasy a brýlemi na půl žerdi**

    OdpovědětVymazat
  39. lojzo,a to Kamio netuší, že já mám na levou ruku myš! To by bylo řečí.Mikine, kudy se jim tam ta sušenka drobila? To už si moc nepamatuji.P.S. Jak se dělá prostý skutek, aby smutek utek?

    OdpovědětVymazat
  40. čagi, jak co když? Máš nebo nemáš sajgon? :)Báro, to není žádná Prdel, to je otvor do jiné dimenze! V takových případech někde v jiném (inverzním) Vesmíru sedí taková Anti-Bára a právě na svém blogu nadává, že se jí nečekaně objevují v počítači jakési soubory a instalují nějaké nesmyslné programy... :)) lojzo, neboj!! Koš máš v pořádku:) Popelářský vůz jezdí vždy zprava:) Ať ho řídí levák nebo pravák!

    OdpovědětVymazat
  41. Och!Ona se nedrobila ona se napsala, přece!?Vir susenka, dej mi susenku a nic se nedelo dalo se jen namackat na klavesnici \"SUSENKA\" a pak se zasejc chvíli něco dělo... :-DHele, Barunko a lehčí otázky nemáš? :-(

    OdpovědětVymazat
  42. A jó.Dal jsem svou plochu v plen u sebe na blogu, to je ten skutek. Pro pobavení. :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Bároneblázni, moje plochy není přes ikony vidět:-)))))

    OdpovědětVymazat
  44. Kamio, chudák Anti-Bára, když jí tam lezou ty moje koniny!Mikine, už si vzpomínám, něco takového mě také zlobilo, jan už jsem zapoměla, zda to bylo sušenka nebo jiná dobrota.Otázku beru zpět a plocha u tebe je taková lehce oslňující.Mod, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Já nevím, proč mi za ty ikony stále někdo nadává.

    OdpovědětVymazat
  45. tak mít takovouhle mnam plochu, brzy si hlady omlatim hlavu o klavesnici! mela bych furt hlad!

    OdpovědětVymazat