Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 12. března 2008

Budou zítra padat trakaře

nebo svítit sluníčko?Muž, pohodlně usazený v křesle, spokojený po večeři se nahne ke stolku pro ovladač a zapíná si televizní noviny.
Moc ho ty věčně černé zprávy nebaví, ale zase nemůže být bez nich úplně, vždyť by si zítra v práci neměl s ostatními o čem povídat.
To zase bude, kdo viděl tu bouračku na Primě a ucpanou dálnici na Nově, pořád dokola, ale on se na to podívá, protože pak bude počasí a na to hlavně čeká, to je ta nejdůležitější relace.
Jako bagrista je hodně závislý na tom, zda bude druhý den pěkně nebo ošklivo, zda bude vydělávat peníze nebo zbůhdarma sedět v maringotce někde na stavbě a čekat, zda se mraky rozejdou nebo déšť spustí ještě víc.

Televizní noviny přežil, pohled na blbé ksichty svých neoblíbených politiků také, sport, ten ho baví a počasí už je tady.

Aaaa, dneska je tu rosnička Váchová... Ta má ale krásné nohy! Takovou kraťoulinkou sukýnku si vzala.
No, to je pokoukáníčko, však je to taky Misska, to už stojí za pohled. Mohlo by jí třeba něco spadnout a ona by se pro to shýbla...

Aniž by si to muž uvědomil, tak se potutelně usmál a dál se soustředil na televizní obrazovku.

Takový má přiléhavý svetřík, otoč se trošku bokem, ať se můžu pokochat tvými křivkami. Taaak, zvedni pěkně ruku a něco ukaž na té mapě, to je ale hezký svetr! Pěkná seš, opravdu pěkná.... á SAKRA, jak to, že počasí skončilo, vždyť vůbec nevím, jak ráno bude!!!

Zítra si pustím na jedničce Karase!

15 komentářů:

  1. :-))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  2. pust ceskou sodu se zakopcanikem!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Báro,tož to je přesné:))) Skoro bych řekl, že to jsem já, ale nejsem, protože mě nikdy nenapadlo, že co kdyby jí něco upadlo a musela by se pro to shýbnout;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak proto jsou bagristi úplně mimo a já měl za to, že chlastají:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mám pocit, že my, ktorí sledujeme počasie na www.meteo.sk sme ukrátení o zaujímavé estetické zážitky! (ksichtík rozhorčený, s neskrývaným pocitom nespravodlivosti)

    OdpovědětVymazat
  6. Hehe, dobrý. A navíc sleduje to jediné důležité z celé relace - o skutečných předpovědích se moc mluvit nedá.

    OdpovědětVymazat
  7. Wu,teď jim to opravdu málo vychází, takže žádný Karas, ale Váchová a to ještě bez těch rušivých map, co za ni promítají:))No to by byla soda, kdyby to jednou vypli a ona by to nevěděla:D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mod,a řekni, že ne! Mykee, na Zakákopčaníka dlouho nikdo mít nebude, já jsem vždy u jeho relací trnula hrůzou (za něj), že skončí uprostřed věty a víc z něj nevypadne. Ale kupodivu se to nikdy nestalo.Kamio, já myslím, že to bylo o tobě. *malinko zlomyslný šklebík*A bagristi chlastají právě v té maringotce, když se nedá dělat. Alespoň ti, co u nás pracovali, to tak dělali.

    OdpovědětVymazat
  9. lojzo,ale zase víte, jaké bude počasí a to není k zahození, když se občas i strefí.Wu, na jednoznačné předpovědi je server HMÚ s obrázky z radaru, ale tam zas není žádná hezká slečna.Kamio, ona v reálu jen tak máchá rukama do prázdného prostoru?

    OdpovědětVymazat
  10. ... a mně vrtalo hlavou, proč se děda dívá postupně na počasí na všech programech, že mu nestačí jen jedno...:)))

    OdpovědětVymazat
  11. Baru,občas mám dojem, že u nás chlastaj všichni nezávisle na počasí i pracovním zařazení...

    OdpovědětVymazat
  12. Něco mi to připomíná!Ten můj se po počasí ptá téměř každý den: \"tak jak tedy zítra vlastně bude?\" Alespoň už teď vím proč ! :o)))) - cha cha - od ucha k uchu !

    OdpovědětVymazat
  13. Báro,oni opravdu to za ni promítají a ona máchá rukama do prázdného prostoru:) Tak jak se dívá jakoby na mapu, tak tam má monitor a na tom se vidí i s promítanou mapou. Jinak stojí před modrou plachtou a modrá plachta je i pod ní. A jako důkaz budiž, že si všimněte, že na sobě nemají nikdy nic modrého. Jinak by se ta mapa a animace promítaly i na to modré oblečení... ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Čagi, Olísku,u nás doma to dělají všichni chlapi, ale budiž jim přáno.Galahade, a což teprve pracovat v pivovaru!Kamio, moje nejranější vzpomínka je na pána, který to kreslil křídou na tabuli a já to vždy obdivovala, jak to v přímém přenosu dokáže tak nakreslit a nezkazit.

    OdpovědětVymazat