Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 13. března 2009

Příliš mnoho třináctek

Jsou jiná čísla, ze kterých mám husí kůži

Především musím zdůrazit, že třináctka jako číslo je mi docela sympatická a ve spojení s pátkem vím, že se bude jednat o senzační den.
Nevím proč, ale je to tak už od let studentských, kdy jsem v tento den obvykle zaplňovala notýsky učitelů briskně získanými jedničkami a sklízela úspěchy ve všem na co jsem sáhla.
Dnešek není jiný.
Já vím, ještě neskončil, abych se nedivila, ale myslím, že toho pozitivního už bylo tolik, že nevím co by se muselo stát, aby se to negovalo.

V týdnu jsem měla chviličku času a tak jsem ho využila k tomu, abych si udělala nějaký systém ve svých mailových schránkách. Jednak mě Seznam občas docela zlobí a druhak proč v tom mít zmatek, když v tom můžu mít pořádek.
Zbytečné pryč a to ostatní musí sloužit tak, aby s tím můj nový iPhounek měl co nejméně práce.
Zůstaly tedy schránky dvě, jedna pracovní, druhá blogovací. Těm ostatním jsem nemilosrdně ukroutila hlavičky a poslala je do věčných lovišť.
A že se mi to hezky podařilo, o tom svědčí jedno z následujících sdělení Seznamu.

$$OBR394281$$

Akorát je divné, že i když by už schránky měly být chladnou mrtvolou, stále se tváří živě. Pokud na ně něco zkusmo pošlu, vypadá to, že to došlo, ale ve skutečnosti nedošlo, páč už není kam. Divné, ale snad se to časem vyléčí, i když co je mi po tom, beztak tam poslední dobou chodily jen spamy.

26 komentářů:

  1. A SAKRA ! :-))
    Muj Manzel taky miluje 13,,jednou v patek 13.jako velmi mlady a hravy vyhral v kasinu celkem slusny obnos,tusim snad v Parizi rikal...
    Jinak historie 13.patku saha az k dobam francouzskeho krale Filipa IV.Slicneho..dal rozkaz k obvineni Templaru a zlikvidovabni jejich radu prave 13.patek,tusim,ze to byl rijen a rok 1307..
    Alespon co se pise v knize Šifra mistra Leonarda :oD
    13 je zvlastni cislo,ale dava dohromady 4! a tu ja mam ze vsech nejradsi :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Třináctku nebrat! Ač prvočíslo, je to zamaskovaná hnusná čtyřka. Stačí sečíst 1+3 a je to jak houska na pultě! :-p

    OdpovědětVymazat
  3. Cheorchio,tos mi o té čtyřce vůbec neměla psát. Já jsem čtyřku kdysi tak milovala, ale pak se ukázala jako typicky zrádné sudé číslo... sákryš, co s tím teď budu dělat?! 8-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teo,nooo, a další takovej... já to vím...čtyřku nebrat. Bohužel to vím až velmi pozdě :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Aha...teprve terazky čtu komentáře... http://jdem.cz/a3he7 :)

    OdpovědětVymazat
  6. V patek trinacteho,davat si bacha na holice. Nechala jsem Tomovi zkratit haro, pac uz to mel jak manicka, a mizera holic mu sedrel kuzi z ucha! A nez jsem si toho vsimla, uz mel v kase pres 2 dolary tringelt... ;op

    OdpovědětVymazat
  7. Asi nějaká chyba v Matrixu... posíláš a ono to jako dojde, ale není kam. Volejte Mr. Smithe!

    OdpovědětVymazat
  8. A zdalipak jste si všimli, že byly dva pátky 13. po sobě, tedy pro v pátek 13. méně chápavé:-)), pátek 13. byl v únoru i v březnu, a to se věru nestává moc často.
    Báro a kam se Ti má teďka jako psát?:-)

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem si vždycky říkala, že jsem chráněná, protože moje máma se narodila v pátek 13... a proti černé kočce jsem taky chráněná, jednu mám doma :P

    OdpovědětVymazat
  10. Pátek 13. je super den! Pověrčivost patří minulosti :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Včera, v pátek 13. 3., mi jedna dobrá duše, znajíc moji zálibu v prvorepublikových časopisech, poslala svázaný ročník \"Šťastné rodiny\". Dnes je v módě, vzhledem ke stavu společnosti, různé věštění, předpovídání a vizionářství, kdy a jak se svět zcela zhroutí. Oblíbený \"apokalyptický\" rok je 2012. Namátkou otevřu onen časopis z roku 1931 a první co mi padne do oka je futuristický článek \"Vise hrůz příštího střetnutí dvou světadílů\", pojednávající o tom, jak bude vypadat světová válka mezi východem a západem. Je tam stanovené i přesné datum, kdy ta sranda vypukne. 29. června 2012! Tak mě nějak zamrazilo. \"Jsou jiná čísla, ze kterých mám husí kůži...\"

    OdpovědětVymazat
  12. vidis. pro nas je tento patek taky stastny den - muz ma narozeniny... :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ctyrka:Znam dobre 1 zoufalou zenskou, co bydli v č.p. 40, a ve ctyriceti ji tezce hrablo a udelala kolem sebe takovy běs, ublizila mnoha lidem.. a dodnes je zoufalec. Asi by se mela z te ctyricitky odstehovat, v numerologickych knihach to ostatne doporucují. Jeji jmeno take numerologove doporučují změnit. Jenze ona na to sla spatne, misto stehovani vystehovala otce od jejich 3 deti, misto prejmenovani si domů pozvala \"borce\" s jinym prijmenim, a misto spokojene rodiny ted ma lenocha, co brzy zvedne kotvy a jeji deti ani problemy ho nezajimaji...Ale to jsem odbocila.. Teo, vidis, ctyrky jsou mrchy:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Báropls, jsi na mailu? Potrebuju poradit s rapikatym celerem a z tvych navodu na pouziti si pamatuju pochopitelne jen ten negastronomicky:-)))

    OdpovědětVymazat
  15. V numerologii jsou čtyřky známkou inteligence a bohatství, tedy třeba i bohatství inteligence:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Nedám dopustit na číslo 24 a čísla vidím barevně. 13. je temperamentně červená:)

    OdpovědětVymazat
  17. Mod,cetla jsem jen numerologicky zamerenou knihu o jmenech, kdyz jsme vybirali dcerce jmeno.. Je pravda, ze ona zoufalkyne je obdarena slusnym IQ i majetkem, ale nedokaze byt nikdy stastna (z toho, co ma), cokoli to je. Asi je to jako se znameními - kazde se muze \"povezt\", ci ne.. Kazde jinak. (?)

    OdpovědětVymazat
  18. [16] Aha, cervena, to sedi,zrovna jako to krvave Tomovo ucho. [6] ;op

    OdpovědětVymazat
  19. bosorko17. tak to musí dělat v numer. mřížce sada nějakých jiných čísel, ale rozhodně to nebudou čtyřky!

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem byla tři dny mimo a tady tak.. :))

    /5/ Teo, ten tvůj článek jsem zprvu moc nechápala, ale dnes už se s ním mohu plně ztotožnit. \"4\" se ukázala jako pěkný propadák.

    /6/ Oby, já stříhám všechny chlapy u nás doma, dokonce občas i cizí, ale ucho jsem žádnému ještě neufikla. a snad ani neufiknu. Leda, že by mi dal dva dolary navíc ;)

    /7/ Kamio, už se to spravilo, už se to vrací nedoručené. To trvalo!

    OdpovědětVymazat
  21. /8/ Mod,mně se má psát stále stejně, to, co jsem rušila byl jen zbytečný letitý plevel, který už byl nefunkční.

    /9/ sedmi, nejlepší ochrana je známá čarodějnice, ale černá kočka to také jistí. Já jsem chráněná částečně, černou kočku má naše chůva.

    /10/ Phoeniks - JO,JO,JO!

    /11/ Vojto, další důvod pro to, abych si mohla do roku 2012 vesele užívat a také vyhazovat finanční loudily různých pojišťoven, že šetřit si na důchod nemá pražádnou cenu.

    OdpovědětVymazat
  22. /12/blondýno, souhlas, 13. je šťastný den!

    Bosorko- s tou zoufalkyní je to stejné jako se znameními. Co chceme vidět, to tam je, ona to už má složité i jen sama se sebou.
    Celer máš v mailu.

    Mod, pro mě je 4 už číslo, kterému nevěřím, ať se tváří jak chce.

    Čagi, též hodně věcí vidím barevně, nejvíc to mám takhle asi s hudbou, ale těch věcí je víc.. třeba vztahy k různým lidem mám barevné!

    Oby /18/ to sedlo! :)))))

    OdpovědětVymazat
  23. jůůh..mne 13. zhruba ve 13:00 prislo na blog 13 lidi :D

    OdpovědětVymazat
  24. Báropokud jde o čísla, tak špatné je jen \"jednou\" :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ty jo, Bára je cool máma s iPhonem. Mamiiiiiii....???

    OdpovědětVymazat
  26. pánvičko,projevilo se to nějak ve zvláštním štěstí toho dne? U mě ne :)

    Mod, to je nejlepší zpráva dne! Já se těch čtyřek od té doby bojím.

    Sunfreedome, synáčku milý, nic nebude! To je jenom pro maminku :D

    OdpovědětVymazat