Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 19. března 2009

Tohle by se chlapovi stát nemohlo,

ale po zralé úvaze nelituji, že jím nejsem.

Ráda nosím k sukni klasické punčochy.
Ne pořád a všude, ale jsou situace, které tenhle kousek nevšední garderóby téměř vyžadují. A teď nemám na mysli nějaké rande a následné příjemné překvapení (nebo těžký úlek) onoho muže, ale myslím i situace, kdy se chci z nějakého důvodu cítit hezky žensky jen tak pro sebe.
Jsa v náladě povznesené a lehce rozbroukané, ráno jsem si dala rychlou sprchu a po ní jako obvykle natřít tělovým mlékem, učesat, trochu pomalovat obličej, obléknout se a hurá po úřadech a do obchodu. Asi pod vlivem nočního svitu Měsíce a následného pošimrání paprsky zubatého sluníčka, měla jsem nepochopitelnou potřebu mimořádně se vyfintit a k tomu punčochy patří, to je jasné. Kupuji si takové ty samodržky se dvěma silikonovými lepícími pásečky v krajce horního lemu, které svou adhezivní vlastnost neztrácejí ani po několikerém vyprání a je na ně spoleh.

Všechny pochůzky jsem zvládla docela dobře, Destruktor byl hodňoučký až neobvykle, však mu to také od paní servírky na bowlingu, kam jsme zašli na kamarádské kafe, vyneslo kindrvajíčko.
Tak teď už jen větší nákup a domů.

A v obchodě se to stalo.

Je to nepopsatelný pocit. Na jedné noze to malinko zalechtá a trošku povolí. Pak něco jemně popojede níž, jako kdyby mě to zezadu pohladilo a pak mi docvaklo, že je zle.
Samodržka podlehla gravitaci a roluje se dolů.
Podvědomí mi přirazilo okamžitě obě nohy k sobě, aby pravá podržela levou, ale co dál? 
Je mi z toho až špatně, jak to tady dám do pořádku, když je kolem tolik lidí a nikde žádná záchrana v podobě toalet, pusté chodby nebo alespoň hlubšího výklenku.
Dokud se to divadlo odehrává pod sukní, vím to jen já.
Ale jen já také vím, že to bude pokračovat a nedá se to nijak zastavit bez toho, abych něco zásadního nepodnikla.
Stojím zkamenělá jako socha, vím, že se nemůžu pohnout nebo se to sroluje níž ke kolenu do zóny "kde už je to PROBOHA vidět" a pak to rovnou spadne ke kotníku, ale to už neuvidím, to už budu mrtvá ostudou.
Tohle vše se mi honí hlavou, jsem naprosto zoufalá, jakmile vykročím, katastrofa nastane.
Snažím se, aby se můj konsternovaný stav neodrážel v obličeji, ale nevím, zda se daří, horečně přemýšlím, co dělat.
Kdyby v tomhle blbém obchodě byly alespoň zkušební kabinky! Do toho už se malému nelíbí, že stojíme, staví se ve vozíku a chce rohlík. Jenže k rohlíkům je neskutečně dlouhých dvacet metrů širokou uličkou plnou lidí!
A tak pomalu, pomaloučku, jednu nohu sumem dopředu jen kousek, aby druhá noha neztratila kontakt s neposlušnou punčochou, a druhou nohu "doposunout" k té první, asi jako tříleté dítě poprvé na bruslích. Jde to pomalu a musím dělat, že se zájmem sleduji nevímco v regále, aby bylo jasné, že tak pomalu jdu jen z důvodu velikého zaujetí bezvaječnými nudlemi.

Sunu se k těm rohlíkům, ale punčocha se sune také, jenže dolů. Cítím, že ještě tak 5 cm  a jsme u lemu sukně. Je mi hrozně, nenápadně se ohnu a bleskurychlým pohybem se snažím postrčit tu svini svinutou trochu nahoru. Nepatrně jsem si pomohla, cítím, že příštích pět, šest, kroksunkroků by mohlo vyjít. Mířím od rohlíků do uličky drahých vín, tady moc lidí nebývá a na kamery kašlu, to bych se musela zbláznit rovnou.
Nechápu, jak se to stalo, ale pak mi dochází, že časová prodleva mezi pleťovým mlékem a oblečením byla natolik krátká, že silikonové proužky se na mastnou pokožku nepřicucly, jak měly. 
Ach, moje spása, narovnané přepravky mi na chvíli vytvoří trochu soukromí, nepotřebuji nic jiného, než aby do uličky tak dvacet vteřin nikdo nepřišel.
Daří se, roluji punčochu nahoru a veeelmi pomalu a ooopatrně přesunuji se k pokladně.
Platím dva rohlíky a pryč.
A odpoledne?
Natáhnu si rifle a jedu nakoupit!

116 komentářů:

  1. mně se tohle stává docela často :) - někdy prostě ne a ne držet (nevím proč, jestli je to tělovým mlékem nebo něřím jiným) a jakmile nedrží napoprvé, už ji/je žádný povytáhnutí nezachrání. Naposledy mě to potkalo před rokem v Římě, zrovna na exkurzi v Sixtínské kapli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,znam.... :-))
    Smeju se jako blazen,panac jsem si vzpomnela,jak se mi neco podobneho stalo v metru pred lety.

    OdpovědětVymazat
  3. :-))) Drama jedne dámy:-)
    BTW: Ja jsem asi otrlejsi, ale asi bych si podvazek natahla normalne hned, nemusi pri tom byt sukne az nad hlavou Zenam to nevadi (jedine budou zavidet tvuj skrytý luxus) a chlapy a deti to celkem zaujme - taky by asi neprotestovali:-) Treba by ti pak u pultu pripadny reznik apod. dal lepsi kousek masa:-)))Ale na mensim meste je to mozna vaznejsi. Považ ale jak bys obohatila svou reputaci, kdyby se to o tobe rozsirilo..Pak uz to staci jen prizivit informací, ze i korzety a krajková tanga patri do tve garderoby..Tuhle po necem podobnem byla na blogosfere poptavka:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Cheorchio, Dewberry, taky vám bylo tak jako mě? Nebo jsem sama takový zoufalec?
    Ale potěšily jste mě velice, že v tom nejedu sama!

    OdpovědětVymazat
  5. Bosorko,néééééééé!!!! Žádná tanga, žádné korzety!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. To byl vtip, Báro;-)Já jen, ze by se takove info-drb k recim po vsi o tvych puncochach hodil. Kdyz uz tak uz :-)At se báby zalknou:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bosorko,já to jako vtip beru a vím dobře, že nejvíc se zasmějou ti, co mě znají osobně :)))
    Tanga FAKT ne :))))))))

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak tangajsou dobrym resenim pod tenke obtazene/svetle kalhoty,(nebo pod hackovane saty-muj případ) pak se pod tim blbě nerysují zadne kalhotky. A krajková jsou pohodlnejsí a letnější. Takze bych je nezatracovala;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jéééžyš ty naděláš:-)))) to já si klidně mezi regály zkouším jiné kalhoty než ty co mám na sobě, co tam nějaká punčocha, zvednu sukni, potáhnu a DU:-))

    OdpovědětVymazat
  10. No jo MOD, zase bychom se ale nenasmály:D (Cizímu neštěstí ;)) Viď Báro.

    OdpovědětVymazat
  11. Hezká příhoda (pro ostatní) :-)
    To já radši s punčochama skončil v mateřský školce :-)))

    OdpovědětVymazat
  12. Asi jsem natvrdlej, ale nějak nechápu, v čem by jako měla spočívat ta ostuda. Že se sroluje punčocha? Pche! To bych moh vyprávět onačejší příběhy... tak třeba: byli jsme ve Žďáru v krytým bazénu. Maj tam takovou vymyšlenost, že bez koupací čepice nesmíš do bazénu. No a musíš se řádně vydezinfikovat. Byl jsem z těch procedur tak zblblej, že jsem si nechal u sprch na věšáku plavky a nakráčel k bazénu bez nich. Tam jsem se rozkročil a hledal rodinu a ostatní. Všichni v těch čepicích vypadali stejně. A dost debilně. Viděli mě, ale z pochopitelných důvodů se nehlásili. Pak nekompromisně zakročil plavčík. Nazval mě ouchylem. Bylo fuckt těžký ho přesvědčit, aby mě z objektu nevyhnal a že to bylo jenom z roztržitosti... 8-)

    OdpovědětVymazat
  13. Teonabizi se prirovnani, zes tam stal jako organ, vcetne gumove cepicky:-) To me dost pobavilo...Hned jsem si to predstavovala:-)Mel jsi zalozene ruce za zady?

    OdpovědětVymazat
  14. Báro, Teo,z vás by měl Atkinson radost a jistě by náměty zpracoval :-)) obzvláště u Tvýho,Báro, by mohl solidně zaperlit.. každopádně vám oběma velké díky, neb jsem se zas dlouho tak nezasmála.. Báro, asi takové zvláštní kusy oděvu někdy vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  15. 1.místo za největší trapas vyhrává a stokorúnačka putujeee.... :D

    OdpovědětVymazat
  16. me spadly kalhoty a nevsimla jsem si to. normlane jsem sla dal a kalhoty mi plandaly kolem kolen. Muj chlap rval: jsi uplne blba? no jsem :o)

    OdpovědětVymazat
  17. :-DDD Ještě že to nositelky maxi délek netrápí, v takových situacích mívám nezadržitelné nutkání se blbě sama sobě smát. I když v šesti metrech látky namotaných na sobě se dá taky leccos zažít, co je třeba rychle vyřešit někde v soukromí tmavého průjezdu ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Stalo se mi to samé v pátek na plese, naštěstí jsem měla hodně dlouhé šaty. A stává se to docela často v létě, jak je teplo, chodím nerada bez punčoch, ale je to loterie:)

    Je na to lék: podvazkový pás;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten pohyb kterým si dáma vyhrne sukni a opraví si punčošku je nádherně sexy.
    Budiž proklet vynálezce punčocháčů :-))

    OdpovědětVymazat
  20. Moje máma přišla jednou v zimě do práce v kombiné:-)) prostě jak ráno spěchala, navlíkla si na to kožich, obula se a mazala do práce, do kanceláře vkráčela v kožichu jako dáma, cestou si vzala sebou z čekárny hned klienty a pak si svlíkla ten kožich. Dneska by to bylo horší, jednak je už starší a kombiné se už moc nenosí:-))

    OdpovědětVymazat
  21. Moton.,a tech par dam, co nosi podvazky tento pohyb jeste skryva :-)

    OdpovědětVymazat
  22. /9/ Mod,od teď už budu vědět: normálně povytáhnu a DU... sákryš, mám se ještě hodně co učit.

    Abu, no jasně, každý trapas je následně dobrý do veselých historek.

    Teo, když jsem to četla, skácela jsem se smíchy. Jinými slovy, kdyby mi málem nespadla punčocha, neměli bychom tady teď tvůj superzážitek. ..ech, co tvůj zážitek, zážitek všech těch lidí na bazéně!

    OdpovědětVymazat
  23. Billy,někdy je to náročné :DDD

    Jirko*, udělal jsi dobře. Já znám jednoho, ten nosí punčochy dodnes pod kalhoty a já s ním vůbec nemůžu jednat, jak mě to znervózňuje!

    Sabe, už vím, co ti koupím! Chceš černé, bílé nebo tělové? :)))
    Je to pocta inspirovat Atkinsona k jeho skopičinám!

    OdpovědětVymazat
  24. ratko,PROBOHA! Jak se to může stát? :DDD

    Magrátko, upřímně tvá sárí obdivuji, věřím, že na mě by se rozmotalo, než bych zašla za první roh.

    Chris, co myslíš, že jsem si hned odpoledne zakoupila?
    Ale těší mě, že v tom neejedu sama ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Motoneználku,poopravit punčošku je sexy, ale jít se srolovanou punčochou u kotníku je smrtelné :)

    Mod, mojí mamce se stalo něco podobného, zapomněla si pod kabát sukni. Jenže do práce dojížděla 15 km do mrňavé vesnice a autobus tam jezdil jednou sem a večer tam tak si musela sukni vypůjčit u nějakého domorodce.

    OdpovědětVymazat
  26. Baro, tu sukni jsem si zapomela taky. Prijde mi ze se to snad stalo jiz kazde zenske :o))

    S temi kalhoty s to stalo cca pred 3 tydny. Byla svinska zima, tak jsem pod temi kalhoty mela jeste podvlikacky. Na kalhotech jsem si povolila knoflik a bylo to :o))

    Ale proti aTeovi je to slaby odvar :o))

    OdpovědětVymazat
  27. Teoproste vi, jak zaujmout/sokovat:-))

    OdpovědětVymazat
  28. To je teda dráma, četla jsem jedním dechem. Taky mám v arsenálu, černý, ale ani ty mi loni nepomohly zmonogamnit bigamistu :))

    OdpovědětVymazat
  29. ratko,tak tohle chápu, více vrstev je zrádná věc. Nevzít si sukni, to na mě ještě asi čeká.

    zuzi, tos napsala moc pěkně. Asi to byl urputný bigamista a s těmi nehneš :)
    Ono je to vlastně skvělé, doma full servis a jednou za čas prvotřídní zábava zadarmo.

    OdpovědětVymazat
  30. 14 23Jasně, vypadal jsem v tý gumový čepici jako regulérní kokot. A to jsem se prej s rukama v bok namachrovaně rozhlížel, jakože \"tak co tomu říkáte, lidi?!\". Nakonec jsem byl za ten kondom na hlavě vděčnej - poskytl mi jistou anonymitu. No ale tenhle příběh se zapsal do zlatýho fondu. Bylo nás tam tehdy asi sedm normálních a jeden kokot. :p

    OdpovědětVymazat
  31. Teo,No a jakou barvu měla tvoje gumová čepička?
    Mezi námi bloggery ... moc ti nevěřím, že to byla náhoda. Máš takových příhod víc! Vzpomínám náhodně, jak sis jednou ve vybrané společnosti svlékal kalhoty, když si chtěl hostitel vyzkoušet tvoje lněné sako! Hele, mě čepičkou neopiješ :)!

    OdpovědětVymazat
  32. 32Tak to vím opět naprosto přesně. Měla barvu vanilkový zmrzliny. Prostě hnus, velebnosti. Věř, nevěř, to není můj problém. Ale jednou jsem se opravdu styděl. Jako topič jsem byl na Kokoříně na týdenním školení. A spal jsem na dvojlůžku s jakýmsi postarším revizním technikem z Kladna. Možná Záporna, to už si přesně nepamatuju. No a v noci jsem měl nějakej divokej sen a plenil rukou šátralkou toho nešťastníka pod pyžamem. Byl šokovanej, já ostatně taky. No a celej zbytek školení mě podezřívavě sledoval, jestli nejsem buzna. Nebyly tam žádný žencký, tak jsem ani nemohl dokázat opak. Až poslední noc jsme to roztočili v Litoměřicích. No a tak poznal, že jsem taknějak \"normální\"... :p

    OdpovědětVymazat
  33. 33 Tisková opravaV Litoměřicích ne, to je zase jinej příběh... ta poslední večeře a noc Páně se odehrála v Mělníce. :)))

    OdpovědětVymazat
  34. 33Děkuji,snad nemůže být horší varianta než vanilková čepička ... a jaktak koukám, aTeo si udělal u Báry svoji zpovědnici .... jdu na funus, tak se už nebudu rozptylovat vanilkovými čepičkami.... a du se naladit do jiné tóniny! moll.

    OdpovědětVymazat
  35. 33Teo a nebylo náhodou 4.dubna? To by mi tak sedělo. Já to říkala, že bude dneska prima den a k tomu ještě veselo!

    zuzi, paní Chucperová teď chodí dozorovat na Chucpe, tak Teo musí s některými skutky prchnout jinak. A do Baru se to přímo nabízí, protože jako abstinenta ho tady nikdy hledat nebude.
    :)))
    Že jo?

    OdpovědětVymazat
  36. Mám ji sem poslat? Ona je terazky v Prase, ale večer ji mohu vyzvat, aby ten příběh uvedla tak, jak si ho pamatuje. Ale vypráví ho dost často no a já pak ve společnosti vypadám jako totální blbec... což mi většinou i vyhovuje. :o)

    OdpovědětVymazat
  37. Teo,my ti věříme každé písmeno! Mám takové své dvě absurdní historky, ale zatím jsem se je zdráhala sem dát, protože jsou NEUVĚŘITELNÉ. Ovšem, když jsi hodil do placu ten bazén, tak je fakt asi možné všechno :)))

    OdpovědětVymazat
  38. 24, 38, Báro,radši žádné, protože jak se znám, by si to u mě odležely ve skříni.. na historky už se těším, dlouho jsem se tak nepobavila jak tady, blahopřeju k tolika zážitkům-příspěvkům :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Nemůžu se s vámi rovnat :-) Mně jen v létě pod dlouhou sukní povolila guma na kalhotkách ... ale taky dobrý :-)))

    OdpovědětVymazat
  40. 40. ty kalhotky jsou uplne skvele! kdyby to tak byla kratka sukne a plne ruce :o))

    To by chlapum kolem vypadly oci dulku.

    OdpovědětVymazat
  41. Už jsem doma ... ghe ghe ... a ten vanilkový čepeček mi nejde z hlavy, ono taky není divu, když si odjakživa čtené texty automaticky vizualizuju...:)

    OdpovědětVymazat
  42. Mam take jednu kalhotkovouprihodu. Vydala jsem se do rozpaleneho mesta v novych sandalech a minisatech. Nohy záhy trochu otekly, sandalky se mi do nich zarizly do krve, musela jsem je sundat. Do MHD se mi bosé nechtelo, tak jsem brnkla kamosovi. Nebyl ve meste autem, ale na motorce, ale prijel hned a jelo se. Az za jizdy mi doslo, ze mi vitr zveda saty az nad pas. Pod nimi jsem v tom vedru mela jen snurkova tanga. Takze auta za nami meli primo pred sebou muj holy zadek na motorce.. 1 rukou jsem se drzela kamarada, 2.castecne taky plus boty, na drzeni satu uz nebyly kapacity, tak jsem rezignovala a radeji drzela sebe nez odev.. Byla jsem tenkrat opalena vsude, tak mi pozadi aspon tolik nesvitilo :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Báro,bezva čtení, takový dortíček po večeři :) a @Teo mu nasadil čepičku ... teda třešničku :)))

    OdpovědětVymazat
  44. Paní Chucperová20. března 2009 v 21:28

    Dobrý večer,
    manžel si často nevidí do úst a tehdy v bazénu si neviděl ani do \"přízemí\". Pokud vím, jeho koupací čepice měla barvu ne vanilkové, ale pistáciové zmrzliny. On je splachovací, ale mně bylo opravdu trapně. Zamlčel též závěr svého výstupu. Plavčík se na něj ostře obořil a dokonce do sebe chvíli strkali. Vypadalo to, že se schyluje ke rvačce, což bylo v manželově \"stavu\" obzvláště pitoreskní. Největší legraci z toho měly děti a ne pouze naše. Ty si to opravdu užily.

    OdpovědětVymazat
  45. Pani Chucperova,vy se preci nemate za co stydet, navic jste se k nemu pry nehlasili:-)Je to roztomila prihoda. A o kom se mluví, ten žije:-)Od vas hezke, ze mu delate takove zazemi, ze se muze venovat PC v teto míře. Jinak rozdilne pojmenovani barev u muzu a zen je klasika:-)

    OdpovědětVymazat
  46. Lindthele nechces si zmenit avatar? Kdyz ho vidim, mam chut otevrit suplik s touto cokoladou a vrhnout se na ní:-)))Mam doma hruskovou hořkou ale dnes nemam narok -- uz se mlsalo:-)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak ten závěr paní manželky tomu dodal korunu! Fakt supr! To by jeden nevěřil, co rozjede jedna \"nedopadlá\" punčoška. :)

    OdpovědětVymazat
  48. To bys Bárosem mela tu pamatnou a startovaci puncochu sem naskenovat a oramovat za zasluhy:-))

    OdpovědětVymazat
  49. Paní Chucperová, je mi ctí se s vámi setkat a doplnit a upřesnit si tak vizuální představu výstupu vašeho manžela u bazénu.

    OdpovědětVymazat
  50. Koukám na čas, to jsem byl zrovna ve sprše. Bez plavek, prosím! :p Předtím jsem paní Chucperovou upozornil na tento spot... No, možná pistáciová. Určitě nebyla o nic míň hnusná než vanilková... Ten plavčík byl primitiv a strčil do mě první. A ještě k tomu vedl blbý kecy. Zhruba: Co to tady nacvičuješ, debile?! Seš ouchyl?\" Kdybych měl ty plavky, rovnou mu jí natáhnu. :)))

    OdpovědětVymazat
  51. No jo to je to dělení na muže a ženy. Do páry bez plavek a ve sprchách se ty ženské taky úplně klidně svlíknou. Já teda nemám s nahotou problém, ale musím to chtít. Svlíknout se ve sprchách před těma ženským, mi příjd úplně stejně \"úchylné\" jako jít bez plavek do toho bazénu.

    OdpovědětVymazat
  52. Co to tady nacvičuješ... je dobrá reakce, nahodou:-)Treba si myslel, ze nacvicujes neco velmi pikantniho:-)

    OdpovědětVymazat
  53. ja jsem vlezla zase do muzske sprchy a normalne jsem se tam zacala vyslikat kdyz si vsimnu ze vedle me se sprchuje cinan uplne nahy! Byla jsem v muzskych sprchach. Ale to je takova normalni prihoda. Nic zvlastniho
    Muj syn zrovna vchazel dovnitr z bazenu a divil se: co tady mamko delas?

    OdpovědětVymazat
  54. Ratko, to mi připomnělo:kdysi jsem byla na zábavě v cizí dědině a když jsem v dobré náladě hledala toaletu, vplula jsem do prvních dveří, aniž bych si je pořádně prohlédla. Když jsem proběhla kolem tří chlapů, co tam zrovna konali \"malou\" potřebu, pojala jsem podezření, že jsem netrefila správné dveře. Pak jsem vykoukla a zase zmizela zpátky, fakt tam byli! A jak byli ke mně zády, nevěděli o mně.. pak jsem čekala, až všichni vypadnou - no, podařilo se a kdybych se ve dveřích nesrazila s chlapem, co se mi líbil, tak to v podstatě ani nebyl trapas :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Jéé, díky za všechny komentáře,člověk na chvíli ujede a propásne i tak vzácný okamžik, jako je návštěva paní Chucperové.
    Pěkně se nám tady ty trapsy scházejí :-))).
    A k tomu jsem našla ještě jeden prvotřídní:
    http://www.novinky.cz...pokutu.html
    To asi nebyl trapas, ale nejapný žertíček.

    OdpovědětVymazat
  56. 52K tý barvě ... I mistr Chucper se někdy utne ...

    OdpovědětVymazat
  57. 58to neni chyba Mistra, chlapi maj proste jiny nahled na barvy:-)

    OdpovědětVymazat
  58. No ale uznejte, že byste raději volily klasickej kondom v béžově vanilkový barvě, než hysterickej v barvě pistáciový zmrzliny?! :)

    OdpovědětVymazat
  59. Teomyslim, ze by pozornost stejne odpoutavalo neco jinyho:-)

    OdpovědětVymazat
  60. Teo,pistáciový zdá se mi výrazně piknantnější a též bych (stejně jako paní Chucperová) trvala na správném uvedení barvy, bez přikrašlování svého vzhledu elegantní vanilkovou. :-))

    OdpovědětVymazat
  61. 62Nechci bejt hnidopich, ale já si stejně furt pamatuju tu vanilkovou. Hned když jsem si ji nasadil, mě napadlo, že vypadám jako kokot. Což by mě v případě pistáciový asi nenapadlo. A taky by mě tak nerozhodila, abych zapomněl tak důležitou operaci, jakou bylo nasoukat se do plavek. Ty byly černý. Doufám, že to sem nikdo nepřijde zpochybnit! :o)

    OdpovědětVymazat
  62. Teo,cha chá, na barvu těch plavek nemáš VŮBEC ŽÁDNÉ svědky :-)))

    OdpovědětVymazat
  63. Paní Chucperová21. března 2009 v 21:22

    Dobrý večer.
    Ano, to souhlasí. Plavky byly opravdu černé. Už proto, že nikdy jinou barvu plavek nevyzkoušel. Škoda jen, že zůstaly viset ve sprchách a jejich elegantní barvu a střih nemohli ocenit všichni ti konzervativní návštěvníci bazénu, kteří se stali nedobrovolným publikem v manželově show. (smajlík)

    OdpovědětVymazat
  64. Paní Chucperová,dobrý večer, myslím, že návštěvníi bazénu nebyli ničím zkráceni a měli místo elegantních plavek plnohodnotnou náhradu, ba možná i lepší.
    Nějak z té příhody vyšumělo, zda jste pak šli rovnou potupně domů nebo jen do sprchy doobléknout zapomenuté plavky a vesele jste si pak skotačili v bazénu.

    OdpovědětVymazat
  65. 66Tak na to odpovím zasvěceně sám. Žádné potupy si nejsem vědom, jednalo se přece o podařenou taškařici. A jak pravím, v té vanilkové(!) čepici mě možná pak ani nepoznali. Soudím tak podle faktu, že jsem nezaznamenal ani jedinou žádost o autogram. Prostě tahle epizoda neměla na nic vliv... :p

    OdpovědětVymazat
  66. Teo,v žádném případě nebylo slovo \"potupné\" vázáno ke tvým pěti minutám slávy u bazénu, ale k té strkanici s plavčíkem.
    :-)))

    OdpovědětVymazat
  67. rekla bych, ze aTeo je zvykly si po sprse natahnout jen jednu vec. a to ho zmatlo.

    OdpovědětVymazat
  68. [68] To ani 5 minut netrvalo. Ten hajzl bachařskej mi nedal šanci k pořádný show. :p
    [69] No právě. Přesně to jsem uváděl na svou obhajobu. ;)

    OdpovědětVymazat
  69. Teo,to je velká škoda :-)))
    Skoro je mi líto, že sem nenakoukla Wicky, ta by to ještě rozhrábla :-D

    OdpovědětVymazat
  70. tak Wikcy pozvi :o) urcite se stavi rada.

    OdpovědětVymazat
  71. Stejně si myslím, že i svlečnej jsem vypadal o něco líp než tenhle: http://jdem.cz/a4ht6

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoooj :-)))jdu pozdě s kalhotkama u kotníků před autobusem :D

    samodržky skwjelá věc, ale když se z nich stanou samosesouvačky, nic se neděje - vyhrnu sukni a natáhnu, tam kam patří, že je kousek něčeho vidět, co by třeba nemělo? Komu to vadí? :P není hezčí pohled na ženskou, když se přisehne, vykasá napůl sukni a lehounce (protože má dlouhé nehty, aby neudělala dírku) natahuje to silonové černé nic a smyslně si začne ty kraječky upravovat.
    Na druhou stranu v dnešní době vládne mezi lidma taková nevšímavost, že kdybys padla na držku sama, tak to snad ani nikdo nevidí - to se mi stalo taky a hnedka na jedněch schodech 2x po sobě, jsem si strčila nohu do nohavice, když jsem se zvedla a nastoupila na dalších schod tak se mi to stalo repete se vším všudy a já jen viděla ty boty jak dupou po schodech okolo mně nahoru a nikdo nic, sem si říkala, snad na mě nešlápnou, tašky rozházený po schodech a já se řehtala jak pitomá - upozorňuju, že jsem nešla z báru, ale z práce.:-))
    A ty spodárky?... jsem dobíhala autobus a zrovna mrcha gumička nějak povolila a je při tom běhu sklepala až na kotníky a boty na jehlách, tak jsem je skopla, sebrala a jima zamávala na řidiče do zpět.zrcátka, aby ty dvířka proboha nezabouch mně před nosem, spěchám domů, že jo. :-)))))

    OdpovědětVymazat
  73. Teo,nechci ti brát sebevědomí, ale 99% VŠECH vypadá lépe než TENTO!
    Ale jsi hodný, že ses ho snažil trochu vylepšit a ne si z něj jen dělat srandu, jako všichni ostatní! ;-P

    OdpovědětVymazat
  74. Heheeeee aTeo :-PPPPPPPPPPs gumou na hlavě a dole NIC?
    Teda NĚCO ale bez něčeho??
    MÁŠ FOTKU??
    :-DDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoooj Wicky!Já to tušila, že to s tebou tady není ještě poslední slovo. To s těmi kalhotkami nemá chybu. Já se akorát jednou zmohla na to, abych se před odjíždějící autobus rozplácla na náledí a on, aby mě nepřejel, musel mi zastavit, jenže já si tak natloukla, že jsem nemohla chvíli vůbec vstát. Také jedna z příhod, která začne být veselá až tak po 14ti dnech :-)

    OdpovědětVymazat
  76. [76] Jenom jestli sexymozka nepodceňuješ... hele: http://jdem.cz/a4hv9 No a Topol v plavkách taky umí: http://jdem.cz/a4hw3 :p

    OdpovědětVymazat
  77. Teo,já u toho tady PRACUJU!!! a ty na mě takhle :-DDDDD
    S Alex se tu řehtáme a ona povídala, žes Puchejřovi zbytečně přidal. Jak na to přišla nevím :-D

    OdpovědětVymazat
  78. 78 sákryšto je ale diwoch! :-P To se smí na veřejnosti??

    OdpovědětVymazat
  79. 79Wicky, já myslím, že ho Teo takhle vyfotil v soukromí :-D

    OdpovědětVymazat
  80. Nedávno se mi takystalo při cestě do práce když jsem skoro míjela chlapa v kabátě, ho rozevřel a neměl kalhoty a něco se mu krčilo v rozkroku, myslel že mi tim ničim ohromí, tak jsem mu jen řekla, hmmm máš to malý s tebou to nebude vo ničem, právě jdu za větším!

    OdpovědětVymazat
  81. 81 No jooo Báro,to vypadá jako u aTeů na zahradě!! :D a maj tam svýho trpaslíka :D:D

    OdpovědětVymazat
  82. 78 JééééjejTupolánek vypadá, že ho taky tlačej delfíni!!! :-DDDD Takhle nějak jsem jela tou vodou, když tlačili mě. Jsem jednou napsala Kamiovi :-))))

    OdpovědětVymazat
  83. 73 Teo :)))to my ale nemůžem posoudit - páč nemáme to srovnání! :):):):p

    OdpovědětVymazat
  84. 86 HaHa.. :o))Páteční párty na zahradě... u koho? :-P

    OdpovědětVymazat
  85. Tanga..to mi připmnělo taky jednu takovou dívčinu co jednou někde (to je fuk kde)šla přede mnou v takových těch lehkých letních květovaných šatičkách... a ty šatičky byly průsvitný, ale hodně!! a tak mi nějak sjely ty oči na místo, kde je zadek a koukám a koukám a nevím, jestli jde naostro, nebo jak?! Přidala jsem ve snaze ji předejít, což se mi podařilo, ale musela ji předejít o hodně víc, abych se stačila otočit a prozkoumat, co pod těmi šaty vlastně má. Noo, měla tanga, protože vepředu ty kalhotky měla, ale vzadu ne, tam se jí ty dvě půlky kulatily a hezky houpaly... :-D

    OdpovědětVymazat
  86. 12 ... a co když jedotyčněj holohlavej, taky musí mít čepici??
    Hele, tak mi napadlo, ty si dole holej, že si šel bez??

    OdpovědětVymazat
  87. 14 bosorko!! :-DDDDteprve teď jsem se dostala ke komentářům.. :p

    OdpovědětVymazat
  88. 19 chris..je na to lék..chodit bez! ;))

    OdpovědětVymazat
  89. Taky se mi stalo v K. Varechu kolonády jsme byli na návštěvě u tchyně a pak tedy, že pojedeme všichni na chatu. Rychle sbalit, oblíct děti i sebe (hlavně já sebe, protože i tam chodím jen polonahá), popadnout tašky i děti, narvat se všichni se vším do výtahu a hurá k autu. V té době frčely džínové šaty a já je měla propínací odshora až dolů. Hotovo, vyrážíme. Vláčíme všechno k autu a lidi se za námi otáčí. Tchyně i manžel něco prohlásili o blbejch lidech, co na nás tak všichni čumí a já si s pýchou myslela, no na mě, na moje nové německé džínové šaty přece!! - ty tu jen tak někdo nemá!!! :-)) Jo neměl a já je zase neměla vůbec zapnutý a šla jsem rozhalená a vůbec jsem si nevšimla, až u auta a říkám to tchýni i manželovi, tak ten si toho vůbec nevšim ;-p a tchyně prohlásila, vidíš a já myslela, že tak jdeš schválně!! :-D

    OdpovědětVymazat
  90. 78,86z výše uvedených odkazů vyplývá, že Puchejř si nemění trenýrky :-)

    88- Wicky, když to stojí za to, tak se i ženská na pěknou ženskou ráda podívá, že ? :-))

    V pátek mi bylo řečeno, proč se prý v komentářích bráním tomu, že tanga NE, když mám na sobě, to co mám na sobě... tak já už asi nevím, co jsou tanga a co ne 8-O

    OdpovědětVymazat
  91. bárotanga jsou přece tri niti do riti :-)))

    OdpovědětVymazat
  92. 31 Teonormálně to vidím před sebou a padám pod stůl smíchy!!! :-DDD
    Nebyla bych líná fotit jak o život!!! :P

    OdpovědětVymazat
  93. 69 ratko??jakou jednu věc je Teo si zvyklý natahovat po sprše?? Někde psal, že chodí navostro!!! :P

    OdpovědětVymazat
  94. Jednou - ještě, že jenom jednou!!!,se mi stala taky taková malá kuriózní legrační příhoda. Není sice o nahotě, ale jak jsem skončila s hlavou chlapovi v rozkroku a manžel, taky dělal, že k němu vůbec, ale vůůůbec nepatřím!! A dělal to tak okázale, že to všem kolemstojícím bylo jasné! :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  95. 93,Wicky,tvoje karlovarská historka je jako přes kopírák s jednou mojí. Propínací šaty, to je prevít!

    94, tak to tanga nejsou, to moje milé děťátko blbě vidělo :-))

    97, chlapovi v rozkroku?! A dobrý? :)
    To dělávala moje babička, že nepatří k dědečkovi, on si vždycky dal dva panáky a \"dělal ostudu\", jak babička vždy pravila. Ale jeho ostuda spočívala třeba jen v tom, že se začal bavit s lidmi na zstávce autobusu, zatímco babička byla těžký introvert.

    OdpovědětVymazat
  96. Báro...ale já běžně nevrážím cizímu chlapovi v narvaným autobuse hlavu do rozkroku, notabene když nade mnou stojí můj manžel.. :D ale můžu dát k dobru. Ať je sranda, na Teův výstup s natahovací gunou na hlavě jako jedinou součástí pokrývky nahého těla to sice nestačí, ale taky to byla sranda... pro některé! :-DD

    OdpovědětVymazat
  97. Tak tady to je Báro, :o))Někam jsme jela autobusem s manželem. Welmi vyjímečně, protože on jezdí téměř výhradně autem. Když jedu sama NIC takového se mi nestává! :-))
    Uvolnilo se jedno sedadlo na místě, kde jsou proti sobě ty 4 sedadla, po směru jízdy, tak jsem si sedla a manžel si stoupl nade mne a držel se. :)
    Najednou jsem si všimla, že na zemi mezi nohama mýma a protisedícím se leskne 5tikačka. Já celá od radosti, že budu mít pětikorunu navíc jsem se
    nic netušící pro ni z toho sedadla začala v sedě shýbat. To jsem asi neměla, protože šofér busu zákeřně a nečekaně prudce přbrzdil zrovna v tu chvíli, kdy jsem
    měla hlavu pod \"hladinou\" sedadel a natahovala se pro minici. Chlap naproti mně seděl typicky chlapsky s rozcapenýma nohama, tudíž rozkrok naprosto volný.
    5tikoruna se někam donedohledna odsunula, já rukama začala tápat po zemi a po chlapovi a hlavu v plný setrvačný síle zarazila tomu hezkýmu chlapovi přímo do kulí, vyjekl, nevím zda bolestí či úlekem, zrudnul, ale nohy moc k sobě dát nemohl, páč jsem se mu tam válela v plná parádě. On byl rudý studem, můj muž byl taky rudý,
    nevím od čeho, páč se ho to moc netýkalo a začal někam odcházet, místo aby mi pomohl se zvednout. Já rudá smíchy, přišlo mi to děsně k smíchu.. :-)

    OdpovědětVymazat
  98. Wicky,tos mě uklidnila, že to běžně neděláš
    :-))))))))

    OdpovědětVymazat
  99. No konečně to z tebe vypadlo :))))100 bodů. Mně se na tobě hrozně líbí, že ani v krizové situaci neztrácíš humor. Také už přicházím na to, že z trapasů je nejlepší se vysmát.

    OdpovědětVymazat
  100. Báro,budu nakukovat častěji :-)))

    OdpovědětVymazat
  101. Wicky,ráda tě uvidím, i když takhle veselo tu není každý den :).
    Dokonce už se párkrát stalo, že tady bylo i smutno.

    OdpovědětVymazat
  102. Wickydíky...zase 5min života k dobru...;)

    OdpovědětVymazat
  103. Jo!!!A tu pětikorunu jsem už nestačila zvednout!! :-P

    OdpovědětVymazat
  104. Wicky,mozna ted v MHD budou jezdit rozcapeni chlapi s nastrazenou petikorunou pod sedackou s nadejí v oku:-))))

    OdpovědětVymazat
  105. bosorko,já už jezdím jen metrem... tak teď číhám metrosexuály. Ale někdy mám docela problém se jim tam mezi ty nohy nasoukat, když si chci SEDNOUT! :-))

    OdpovědětVymazat
  106. bosorko..s tím metrem jsem si vzpomněla na Tea, jak jednou a možná vícekráte už ne, jel metrem! :DD Četlas´to? Jestli ne, přečti si...určitě se pobaví:o))). Myslím, že se jmenuje \"...trapný vypuštěný v metru\" Zkus konec května 2007 Třeba 28/5 nebo 29/5.

    OdpovědětVymazat
  107. Wicky,dobry, ale tam si o pruser rikal ;-)

    OdpovědětVymazat
  108. Tady už je to taky přes kilo komentářů a žádné upocené smajlíky na nahonění statistik! Paráda!

    Báro, to není žádný trapas! Přesně jak psala Modona - vyhrnu - natáhnu - jdu dále, případně vyhrnu, servu i tu druhou a jdu se zchladit do jogurtové uličky;-))

    @Teo[12], víš, co vyplývá pro mě ze tvého příběhu? Že se NIKDY, ale NIKDY nesmím zjevit ve Žďáru na bazéně ve vanilkové gumové čepičce... :)) A tenhle [73] PlnouParouback je gumový i uvnitř hlavy;)

    OdpovědětVymazat
  109. Kamio,jak to myslíš \"taky přes kilo komentářů a žádné upocené smajlíky na nahonění statistik\"? Já mám teď trochu problém, že nemám čas číst moc jinde, tak jsem mimo obraz.

    S tím \"natáhnu a jdu\" se budu muset ještě chvíli sžívat :-)))

    OdpovědětVymazat
  110. 112 BároNo já to myslel tak, že u Tea se teď žvýkla tisícovka;-) Taky to s tím čtením jinde mám těžké. Ale snažím se...

    OdpovědětVymazat
  111. Jo, ten přírodníúkaz u Tea? Tak to jsem vzdala někde u pětistovky :)). Z časových důvodů. Teo je formát, že to v této daňově pohnuté době zvládl ;)

    OdpovědětVymazat
  112. ratko,cha,chá!! Tak to jo :-)))

    OdpovědětVymazat